De interieurtrends voor 2021

Een nieuw jaar, betekent ook nieuwe trends! Elk jaar is het afwachten welke meubels en andere interieurstijlen de gerenommeerde tijdschriften naar voren zullen schuiven. Aangezien 2021 nu heel dichtbij is, durven we al eens voorzichtig vooruitblikken. 2021 wordt een combinatie van landelijk, industrieel en modern!

Continue Reading

Wanneer moet je een elektricien inhuren?

Net als vele andere professionals kun je een elektricien ook voor allerlei werkzaamheden inhuren. Hierdoor is het voor veel mensen onduidelijk wanneer zij wel en niet een elektricien nodig hebben. Dit zorgt geregeld voor gevaarlijke situaties. Zo denken sommige mensen bijvoorbeeld dat zij zelf aan de slag kunnen met elektra als ze enigszins handig zijn. Toch is het vaak beter om dit uit te besteden aan een elektricien. Twijfel je of je een klus al dan niet uit moet besteden aan een elektricien? Wij zetten in deze tekst een aantal klussen op een rijtje waarvoor je een elektricien in moet huren.

Continue Reading

Huis bezichtigen? Hier moet je op letten!

Je koopt niet zomaar een huis. Eerst wil er goed rondkijken. Is dit het huis dat je zoekt? Hoe is de bouwkundige staat? En hoe weet je nu wanneer een vraagprijs redelijk is voor een woning? Kortom: er zijn veel vragen als je een woning gaat bezichtigen. Ga jij nu of binnenkort een huis bezichtigen? Hier moet je op letten!

Continue Reading