De voordelen en nadelen van bitumen dakbedekking

Waar het gaat om dakbedekking, zijn er keuzes om gemaakt te worden. Er zijn immers verschillende soorten materialen waarmee een dak bedekt kan worden. Dat betekent ook dat het verstandig om je daar eerst eens in te verdiepen voordat je een knoop doorhakt. Eén van de materialen die veel gebruikt wordt om daken te bedekken, is bitumen. Maar weet je ook wat precies de pluspunten en minpunten zijn van bitumen?

Continue Reading

Je tuin verbouwen? Zo creëer je met in-lite een unieke tuin

Wil jij je tuin verbouwen? Dan is het handig om een plan te maken. Ben je van plan om veel te verbouwen of juist een klein beetje? Heb je zelf al ideeën? Of ga je er helemaal blanco in. Er zijn enorm veel opties betreft het creëren van een unieke tuin. De een heeft behoefte aan een grasveld en de ander wilt het liefst overal mooie tegels. Het fijne aan een tuin is dat je het met gemak kunt maken naar je eigen wensen en behoeften. Zit je alleen zomers in de tuin?

Continue Reading

Kalkaanslag, een ontsierende witte laag

Nu in 2022 de energieprijzen zo hard oplopen zul je waarschijnlijk op je verbruik letten. Dit geldt dan voor zowel gas als elektriciteit. Misschien draai je niet meer drie keer in de week een wasje en sta je niet meer een half uur onder een hete douche. Een keer avondeten zoals een salade of gewoon brood, zodat de gaspitten op nul kunnen blijven staan. Want dat bespaart alleen maar. Een en ander heeft dus ook een positieve invloed op je waterverbruik.

Continue Reading

Wat moet je doen wanneer je dak lekt?

Als eigenaar van een huis kun je te maken krijgen met veel verschillende soorten problemen. Dit maakt het voor sommige mensen erg lastig om te bedenken wat zij kunnen doen om dit soort problemen op te lossen. Op zich is dit best begrijpelijk. Het grootste deel van de problemen waar je thuis last van kunt krijgen heb je nog nooit meegemaakt, waardoor het ook lastig is om te bedenken hoe je moet handelen om deze op te lossen.

Continue Reading