De badkamertrends van tegenwoordig

Een badkamer, zoals die tegenwoordig wordt gebruikt, dient niet alleen om je te wassen, maar is ook een plek waar je heerlijk kunt relaxen. Wil je je in een badkamer heerlijk kunnen ontspannen, zal daar ook de temperatuur aan mee moeten werken. Daarom moet een badkamer een aangename temperatuur hebben. Je ochtendhumeur zal ervan verbeteren.

Continue Reading

De keukentrends van 2021

In veel huishoudens is een keuken misschien wel de belangrijkste plaats in het huis. Naast het gebruikelijke koken en het bereiden van eten, gebeuren er nog veel meer dingen door de dag heen. Met name omdat veel mensen tegenwoordig ook beschikken over een zogenaamde woonkeuken. Dit is een keuken waar naast het koken en eten bereiden, ook kan worden gezeten om maaltijden te nuttigen.

Continue Reading

Luchtvervuiling: 3 oplossingen tegen fijnstof

Wist jij dat fijnstof een van de belangrijkste oorzaken is van ernstige gezondheidsklachten zoals luchtwegaandoeningen en hart- en vaatziekten? Het is niet voor niets dat in Europa normen gelden voor de maximaal toegestane hoeveelheid fijnstof in de lucht. Helaas worden op veel plaatsen deze normen dagelijks overschreden… Wat kun jij zelf doen om luchtvervuiling tegen te gaan? In dit artikel geven wij 3 verschillende oplossingen tegen fijnstof.

Continue Reading