Wat zijn pvc tegels en wat zijn de voordelen?

Pvc vloeren hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Hierdoor kiezen veel mensen voor een pvc vloer wanneer er een nieuwe vloer moet komen. Neig je ook naar pvc vloeren? Dan moet je voor jezelf bepalen of je stroken of tegels wilt. Veel mensen kiezen voor stroken, maar toch groeit ook de populariteit van pvc tegels. Daarom duiken we in deze tekst dieper in op pvc tegels.

Continue Reading

Met deze tuinmeubelen creëer je ultieme ontspanning

Gaat er iets boven heerlijk ontspannen in je tuin? Vast wel, maar het is in ieder geval wél heel erg lekker. Zeker tijdens de eerste warme lentedagen en de nog warmere zomermaanden wil je het beste uit je tuin of balkon halen. Met de juiste tuinmeubelen creëer je de ultieme ontspanning waardoor je lekker kunt relaxen. Wij delen hieronder een aantal tips met je!

Continue Reading

Met een grote tuin komt een grote verantwoordelijkheid

Maar met een geringer groen oppervlak is die niet per definitie kleiner, hoor. In plaats van de natuur haar gang te laten gaan, ben je namelijk constant bezig met alles bijhouden. Dat is natuurlijk wel zo fijn, want zo wordt je tuin ook echt van jou. Het is toch prachtig om te zien hoe al dat groen door jou in goeie banen wordt geleid? Dat geldt zowel voor je gazon en je terras als je moestuin en je bloemperken. Ben je net verhuisd of loop je al een tijdje met het idee om je bestaande tuin helemaal om te gooien? Ga dan niet onbezonnen te werk! Neem rustig plaats achter de al dan niet figuurlijke tekentafel en maak een plan. Wil je er zeker van zijn dat alle belangrijke zaken daarin aan bod komen, dan doe je dat als volgt.

Continue Reading

Hoe lang gaat dakbedekking mee?

Het is een vraag die niet zo gemakkelijk valt te beantwoorden: hoe lang gaat de dakbedekking van jouw huis of schuur mee. Niet alleen is dat afhankelijk van het gebruikte materiaal, ook de locatie van het dak en de weersomstandigheden waar het mee te maken krijg kunnen er een grote rol in spelen.

Continue Reading

Stevig klussen aan huis of tuin? Denk aan je rug!

Ben jij ook zo iemand die na een dagje klussen of tillen standaard last heeft van de rug? De kans is groot dat de manier waarop je tilt dan niet helemaal in orde is. Of je overschat simpelweg je eigen krachten, ook daarin ben je niet uniek. Kun je ook klussen of tillen zonder je rug zodanig te belasten dat je er later last van krijgt?

Continue Reading