Wat is belangrijk als je een opslagruimte huurt?

Wanneer je plannen hebt om kleiner te gaan wonen. Of het huis van je ouders komt leeg te staan, zul je over ruimte moeten beschikken om de spullen waarvoor je zelf geen plaats hebt om die te slaan. Er zullen wel dingen tussen zitten die je verkoopt. Maar toch zijn er altijd zaken die een fysieke of emotionele waarde hebben, en waarvan je liever geen afstand doet.

Continue Reading

Hoe kun je besparen op energiekosten?

In de afgelopen paar jaar is energiebesparing een belangrijk onderwerp geworden. Veel mensen hadden nooit eerder echt stilgestaan bij hun energieverbruik en de kosten die daarmee gemoeid zijn. De oorlog in Oekraïne en het gevolg daarvan voor de Russische levering van gas hebben ons met de neus op de feiten gedrukt: we moeten nadenken over onze energievoorziening en het verbruik beheersbaar maken.

Continue Reading

Parfumflesjes als decoratie: hoe je parfumflesjes kunt gebruiken om je interieur op te leuken

Parfums zorgen er niet alleen voor dat je lekker ruikt, ook kunnen parfumflesjes een stijlvolle toevoeging zijn aan je interieur. Als je gek bent op het ontwerp van je parfums, dan is het leuk om daar iets mee te doen in huis. Dat kan als het flesje leeg is, maar dat hoeft niet. Benieuwd hoe je parfumflesjes kunt gebruiken om je interieur op te leuken? Wij geven een aantal handige tips!

Continue Reading

Van afval naar warmte: hoe een inbouw palletkachel duurzaam stoken mogelijk maakt

Een inbouw palletkachel kan een erg duurzame manier zijn om warmte op te wekken uit afvalmaterialen. De kachels zijn speciaal ontworpen om te branden op houtpellets. En deze pellets zijn weer gemaakt van samengeperst afvalhout. Je kunt daarbij denken aan zaagsel, houtsnippers, takken en snoeiafval. Ze bieden op deze manier altijd een erg milieuvriendelijke manier om te verwarmen. Je bent namelijk zeker van een optie waar hernieuwbare energiebronnen centraal staan.

Continue Reading