Waar moet je aan denken bij duurzaam wonen?

Duurzaam wonen wint aan populariteit. Steeds meer mensen bekommeren zich om het milieu of zijn op zoek naar manieren om te besparen. Hierbij speelt duurzaam leven een belangrijke rol. Toch is nog lang niet altijd duidelijk wat hier precies mee wordt bedoeld. Want wat houdt duurzaam wonen in? Waar moet je aan denken? Hoe begin je? In dit artikel vind je alles wat je moet weten.

Continue Reading

4 tips voor een sfeervolle tuin

Een sfeervolle tuin is een tuin die aanzet tot ontspanning en uitnodigt om te blijven hangen. Als u een rustige ruimte in uw eigen achtertuin wilt creëren, probeer dan deze vier tips om een aangenamere sfeer in uw tuin te creëren.

Continue Reading

Stacaravan als mancave in je tuin

Een stacaravan kan je makkelijk ombouwen tot een geweldige mancave zijn. Een plek om te relaxen en te genieten van de rust en stilte. Of juist een plek om te sporten? Of ben je iemand die op zoek is naar een eigen ruimte om te ontspannen en plezier te hebben met vrienden? Een stacaravan kan hiervoor de perfecte oplossing bieden. Hier vind je tips en inspiratie voor het inrichten van jouw eigen mancave.

Continue Reading