Geef je huis luxe met slimme verlichting

Veel mensen zoek graag nog toepassingen in huis om het interieur meer luxe te geven. Dit kan een kunstobject zijn, een eyecatcher van een bankstel of slimme gadgets. Wanneer je zoekt naar slimme gadgets voor in huis heb je een aantal mogelijkheden, maar er zijn er maar een klein aantal die je huis ook echt luxe geven en dit ook uitstralen. Een mooi voorbeeld van een luxe gadget is slimme verlichting. Met slimme verlichting wordt je huishouden niet alleen makkelijker, maar geef je je complete interieur ook echt meer luxe.

Kies hue verlichting voor echte luxe

Er zijn verschillende fabrikanten te vinden van slimme lampen, maar Philips hue is een van de best werkenden en heeft goede lampen met de mooiste kleuren. Je wilt namelijk verlichting in je huis wat wel comfortabel licht geeft. Met de lampen van Philips weet je zeker dat je kwaliteit koopt. Ze geven namelijk op de mooiste manier licht en je hebt de keuze uit 16 miljoen kleuren wanneer je voor de color lampen kiest. Om te beginnen heb je een Philips hue starterspakket nodig. In dit pakket vind je een aantal lampen, een hub en eventuele accessoires. Tevens kun je het koppelen aan diverse andere slimme gadgets in huis. Denk aan slimme speakers en stekkers.

Luxe in huis begint bij makkelijkheid

De luxe die je krijgt met slimme verlichting is ongekend. Sommige huizen zijn tegenwoordig zo ingericht dat ze geen lichtschakelaars meer hebben. De slimme lampen worden zo geprogrammeerd dat het in- en uitschakelen overbodig wordt. Dit is natuurlijk pas echte luxe! Door het installeren van accessoires, zoals een bewegingssensor, en het programmeren van je dagelijkse routines zul je zien dat schakelaars in je huis overbodig worden. Wanneer je niet helemaal van je schakelaars af wilt kun je hier ook slimme varianten van kopen. Deze koppel je helemaal draadloos aan je hue verlichting en kun je instellen zoals jij dit wilt.

Veranderen van sfeer met een opdracht

Met normale verlichting kun je een lamp dimmen om meer sfeer te krijgen. Bij slimme verlichting heb je veel meer mogelijkheden. Zo kun je elke lamp individueel dimmen, van kleur veranderen of wittint kiezen. Ook kun je alle lampen groeperen en voor bepaalde settings een sfeer opslaan. Met een enkele opdracht in de app op je smartphone, voice opdracht aan je slimme speaker of druk op een schakelaar verander jij de sfeer in huis. Zo maak je bijvoorbeeld voor het diner een setting, wanneer je een boek wilt lezen of voor een gezellige filmavond. Voor alle momenten in huis laat jij alle lampen branden, zoals jij dit wilt.

Gerelateerde artikelen