Boomstamtafel van UrbanSofa.nl

Boomstamtafels zijn dé trend van dit moment. En dat is niet voor niets, want het zijn prachtige tafels die passen bij diverse woonstijlen. Wanneer je op zoek bent naar een stoere boomstamtafel kun je de collectie van UrbanSofa zeker eens bekijken. In hun tafelcollectie vind je prachtige, massief houten boomstamtafels van hoogwaardige kwaliteit.

Massief blad

De boomstamtafels van UrbanSofa zijn in talloze formaten te verkrijgen. Elk tafelblad is wel tot vijf centimeter dik en geheel massief. De tafelbladen zijn niet opgedikt en dat is erg belangrijk. Opgedikte tafelbladen zijn namelijk van een mindere kwaliteit dan massieve bladen. Bij een opgedikt blad wordt er op de zijkanten een rand onder het blad gemaakt waardoor het blad dikker lijkt. Een opgedikt blad is te herkennen aan de lijn die zichtbaar is aan de zijkant van de tafel en het dikte verschil onder het blad. Omdat hout werkt is de kans groot dat de rand onder het blad iets zal gaan uitsteken.

Keuze uit verschillende onderstellen

Onder de eettafelbladen van UrbanSofa passen diverse onderstellen die in meerdere kleuren leverbaar zijn. Van een strakke U tot een stoere spinpoot. Hiermee maak je jouw unieke tafel helemaal passend bij jouw interieur. De onderstellen zijn op drie plaatsen onder de bladen te monteren. Zo bepaal je zelf de ideale afstand tussen de poten.

Live Edge boomstamtafel

Een populaire tafel is de UrbanSofa Live Edge boomstamtafel. De Live Edge is een massieve, dikke boomstamtafel voor de beste prijs van Nederland! Het blad heeft de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende, landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke eetkamertafel uniek en haal je een zeer exclusief meubelstuk in huis.

Waarom UrbanSofa?

Bij de productie van tafels houdt UrbanSofa rekening met mens en milieu. Alle tafels bevatten een keurmerk. Dit houdt in dat al het tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door de slimme import van UrbanSofa kunnen zij boomstamtafels voor de beste prijs van Nederland aanbieden. Duurzaam voor een eerlijke prijs dus.

Je favoriete boomstamtafel bekijken

De boomstamtafels van UrbanSofa kun je bekijken en kopen bij een UrbanSofa verkooppunt. Die zitten door het hele land, dus er is er altijd een bij jou in de buurt. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van UrbanSofa.

 

Gerelateerde artikelen