4 tips voor een zwarte badkamer stijl

Kan jouw badkamer wel een renovatie gebruiken en zie jij een badkamer in een zwarte stijl helemaal voor je? Dan helpen wij je op weg! Wij geven je 4 tips die jij kunt gebruiken bij je keuze voor een zwarte badkamer stijl.

Zwarte kranen

Maak gebruik van zwarte badkranen en zwarte wastafelkranen. Dit is een geweldige manier om een consistente en moderne uitstraling in je zwarte badkamer te creëren. Zwarte kranen zijn beschikbaar in verschillende stijlen, waaronder mat en glanzend, dus er is voor ieder wat wils. Ook voor jouw voorkeuren en budget!

Combineer met andere kleuren

Combineer zwart met andere neutrale kleuren. Hoewel een all-black badkamer misschien fantastisch (en tegelijkertijd te heftig) kan zijn, kun je ook een subtielere look creëren door de zwarte kleur te combineren met andere neutrale kleuren. Denk aan kleuren als wit, grijs of beige. Dit kan worden gedaan door het gebruik van grote zwarte tegels of een zwarte accentmuur in combinatie met neutrale wandtegels.

Voeg accenten toe

Voeg met zorg accenten toe. Een zwarte badkamer kan snel saai worden, dus het is belangrijk om met zorg accenten toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld door het toevoegen van planten, kunst of accessoires in kleurrijke materialen zoals messing of marmer. Kleine toevoegingen die al snel veel impact kunnen maken bij de sfeer die jouw badkamer uitstraalt

De juiste verlichting

Gebruik verlichting om de juiste sfeer te creëren. Een goede verlichting is cruciaal in een zwarte badkamer, omdat het helpt om de juiste sfeer te creëren en ervoor te zorgt dat de kamer niet te donker of somber wordt. Gebruik een combinatie van plafondverlichting, wandlampen en sfeerverlichting om de badkamer optimaal te verlichten.

Nu is het jouw beurt!

Ben jij helemaal geïnspireerd en klaar om jouw badkamer om te toveren tot deze nieuwe stijl? Ga aan de slag met bovenstaande tips en dan heb je gegarandeerd een goede basis voor jouw zwarte badkamer stijl!

Gerelateerde artikelen