De grootste voordelen van een spiegel met verlichting

De verlichting in jouw woning heeft een grote invloed op de sfeer in huis. Met de juiste verlichting creëer je dus de gewenste ambiance. Daarnaast is het natuurlijk erg praktisch om verlichting te plaatsen op de juiste plek. Een spiegel met verlichting geeft je badkamer in een handomdraai een luxe en moderne uitstraling. Daarnaast maakt een spiegel de badkamer ruimtelijker, doordat je optisch meer ruimte creëert. Wil jij weten wat de grootste voordelen van een spiegel met verlichting zijn? Wij zetten 3 voordelen voor je op een rij.

Hoge kwaliteit verlichting

De LED verlichting in de spiegels is van zeer hoge kwaliteit. Zo kan je ze als achtergrondverlichting gebruiken, maar ook als functionele verlichting om bijvoorbeeld je huid goed te bekijken. Veel van de spiegels laten je kiezen uit warme of koelere wittinten. Zo kan je de verlichting op meerdere manieren inzetten en weet je zeker dat je jouw make-up ’s ochtends goed aanbrengt.

Waar normale lampen in de badkamer soms schaduwen op je gezicht veroorzaken, zorgt een spiegel met verlichting ervoor dat je hele gezicht belicht wordt met helder en gelijkmatig licht. Dit is erg prettig bij het scheren of aanbrengen van make-up.

Stijlvolle spiegel in de badkamer

Met een moderne badkamerspiegel met verlichting voeg je direct stijl toe aan je badkamer. Je hebt de keuze uit verschillende vormen en formaten. Hierdoor is er altijd een geschikte spiegel met achtergrondverlichting te vinden voor in jouw badkamer. Heb je een dubbele wasbak? Kies dan voor een grote gedeelde spiegel of juist voor twee losse ronde spiegels met verlichting. Afhankelijk van jouw keuze voeg je een vleugje minimalisme, moderniteit of elegantie toe aan de ruimte.

Duurzame manier van verlichten

In veel verlichtingsamaturen voor de badkamerspiegel zitten gloeilampen verwerkt. Deze hebben een kortere levensduur dan LED verlichting en verbruiken veel elektriciteit. Kies je voor een spiegel met achtergrondverlichting, dan kies je voor duurzame verlichting. De LED-lampen in de spiegel verbruiken veel minder elektriciteit en gaan maar liefst 40.000 uur mee! Dit wil zeggen dat je op de energierekening bespaart en de ecologische voetafdruk verkleint.

Sfeer in de badkamer met accessoires

Door slim gebruik van accessoires krijgt jouw badkamer een uitstraling die past bij je smaak en wensen. Een badkamerspiegel met verlichting geeft de badkamer in één klap een moderne update. Leg een nieuwe badmat neer in vrolijke kleuren waar je de kleuren van de handdoeken op afstemt, zet wat geurkaarsen neer of een mooie grote plant. Zo wordt de badkamer een oase van rust, voor een wellnessgevoel aan het eind van een lange werkdag.

Gerelateerde artikelen