Kiezen voor lampen van Secto Design in huis

Wanneer je een keer nieuwe lampen wilt kopen voor in je interieur, kun je wel zeggen dat er een aantal bijzondere lampen op de markt zijn te vinden. De zogeheten standaard lampen vinden veel mensen niet meer leuk, dit komt omdat vele mensen er graag tussen uit willen springen met hun bepaalde keuzes in het interieur. Dus ben je op zoek naar bijzondere lampen, die jouw interieur echt een boost gaan geven? Dan raden wij aan om eens een kijkje te nemen tussen de bijzondere lampen van het merk Secto Design. In deze blog kom je er van alles over te weten.

Secto Design

Secto design komt oorspronkelijk uit Finland (het zijn dus echte Scandinavische lampen), het merk is tot stand gekomen door de vele vraag naar een originele houten lamp. Dit komt omdat het makkelijker tussen het meubilair past. Voor de lampen van Secto Design betekent dit dus dat ze met de grootste zorg zijn gemaakt. Deze lampen worden dan ook gemaakt door de meest vakkundige mensen en natuurlijk volledig met de hand. De lampen worden dan ook bestempeld door de experts als aantrekkelijk in de looks maar ook in de feels. De Secto lampen passen goed in elke tijd en ieder huis, het design is ook strak en netjes. De lampen vormen dan ook een echte eyecatcher in privé interieurs maar ook in de openbare gebouwen. Zo kunnen ze gebruikt worden in ieder huis of gebouw en staat iedereen en wel eventjes bij stil.

Ecologisch en ethisch verantwoord

Er zijn veel eigenschappen die van toepassing zijn op een Secto lamp. De lampen zijn als eerste natuurlijk prachtig om te zien voor het oog, daarnaast zijn de lampen ook goed voor het milieu. Ze zijn namelijk ethisch en ecologisch verantwoordelijk. Dit geldt ook voor de lampen waar ze gebruik van maken, de lampen van Secto Design worden namelijk allemaal gemaakt van PEFC-gecertificeerd berkenhout. Dit materiaal wordt gebruikt voor de maak van de lampenkappen. Dat berkenhout wordt ook uit Finland gehaald, daardoor hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van lange transport routes. Het is vanzelfsprekend dat dit ook meewerkt aan een ethische en ecologische verantwoordelijkheid.

Een ruim assortiment aan prachtige lampen

Het merk kenmerkt zich door het grote aantal verschillende lampen die te koop zijn voor jouw interieur. In werkelijkheid zijn al deze lampen met de grootste zorg ontwikkeld en gemaakt voor jou. Je kunt er namelijk voor kiezen om allemaal dezelfde lampen te gebruiken in je interieur, maar kan ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld een andere design lamp van Lamptwist.com. Het is natuurlijk wel duidelijk dat wanneer je geen zin hebt om standaard lampen in je huis te hangen, dat je zeker weten eens een kijkje moet nemen naar lampen van Secto Design.

Gerelateerde artikelen