Maak je trap onderhoudsvrij met een traprenovatie

In de loop der jaren zul je merken dat je trap slijt. De treden worden gladder en je begint krassen en slijtplekken op te merken. Wil je een trap waar je jaren geen werk meer aan zult hebben? Dan kies je voor onderhoudsvrije materialen zoals PVC en HPL. Door middel van een traprenovatie kun je je trap onderhoudsvriendelijk laten maken. Is je trap toe aan onderhoud, dan is dit een goede mogelijkheid om te overwegen. Ook kun je op die manier je trap veiliger, stiller en stijlvoller maken.

Slijtvast en oersterk

Bij een traprenovatie wordt je trap opnieuw bekleed met overzettreden. De oude trap kan daardoor gewoon blijven staan, maar wordt volledig opgeknapt. Je kunt je trap op die manier een heel ander uiterlijk geven dat beter bij je smaak past. Er zijn veel verschillende overzettreden beschikbaar, van massief houten treden tot kunststof treden. Overzettreden van kunststof zijn in de regel beter bestand tegen slijtage. Materialen zoals PVC, HPL en vinyl zijn slijt- en krasvrij en gaan uitzonderlijk lang mee, ook wanneer ze intensief worden belopen.

Een traprenovatie op maat

Een traprenovatie is maatwerk, maar kan op vrijwel elke trap worden uitgevoerd. Heb je een open of dichte trap? Dan is die vaak geschikt voor een traprenovatie. Wanneer je een spiltrap of wenteltrap hebt staan, kan het lastiger zijn. Tot voor kort was het namelijk niet mogelijk om een spiltrap te renoveren. Gelukkig heeft Traprenovatie Expert een manier gevonden om dit wel mogelijk te maken. Dat wordt niet gedaan met overzettreden, maar met volledig nieuwe treden van HPL. Zo kun je bij Traprenovatie Expert ook van een spiltrap een duurzame, onderhoudsvrije trap maken.

Een expert op het gebied van traprenovaties

Laat je je spiltrap renoveren door een specialist, dan kun je al binnen één dag van je nieuwe trap genieten. Op die manier hoef je niet lang in de verbouwing te zitten en kun je snel weer gebruik maken van je bovenverdieping(en). Vanaf dat moment hoef je weinig onderhoud meer aan je trap te doen. Ook kan een specialist je goed adviseren over de mogelijkheden en voordelen van de verschillende materiaalsoorten. Heb je bijzondere wensen, zoals LED-verlichting aan de onderzijde van de treden? Een expert kan je goed inlichten over de mogelijkheden en stelt op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Gerelateerde artikelen