Op deze drie onverwachtse plekken kun jij een vloerkleed neerleggen

Vloerkleden hebben het afgelopen jaar echt een comeback gemaakt. Deze zie je nu in allerlei soorten, maten, materialen en kleuren terug in bijna elke huiskamer. Maar, wist je dat je vloerkleden ook heel gemakkelijk in andere ruimtes kunt toevoegen? Zo geef je een heerlijk huiselijke sfeer aan ruimtes die we normaal gesproken snel vergeten leuk aan te kleden. Bij de volgende drie plekken moet je toch eens overwegen een vloerkleed te plaatsen.

In de hal

De hal is een plek in huis die mensen vaak vergeten, puur omdat dit een plek is waar ze niet veel tijd doorbrengen. Je hangt je jas op, doet je schoenen uit en rent direct door naar de woonkamer. Toch kun je van de hal een zeer uitnodigende plek maken door een prachtig vloerkleed te plaatsen. Ten slotte is dit toch de eerste plek die jouw gasten van jouw huis zien, dus mag deze best wat uitstralen, toch? Een vloerkleed in de hal hoeft tevens helemaal niet veel te kosten, want je kunt veel vloerkleden met lage prijzen online vinden! Ga in een smalle hal bijvoorbeeld voor een langwerpig design, maar voor een ruime hal voor een speels rond vloerkleed.

In de tuin

Wist je dat je tegenwoordig ontzettend veel vloerkleden kunt vinden die speciaal gemaakt zijn om in de tuin te leggen. Deze kunnen goed tegen water – wat vrij essentieel is in ons Nederlandse klimaat – en zien er ook nog eens supergezellig uit. Leg deze bijvoorbeeld gedeeltelijk onder je loungeset of naast de eettafel. Dit neemt het huiskamergevoel mee naar buiten, waar je van de zomer waarschijnlijk heel wat uren zal spenderen. Je kunt kiezen uit neutrale vloerkleden, maar je kunt het ook lekker zomers en kleurrijk maken. Fris je tuin in één klap op door alleen een vloerkleed toe te voegen.

In je thuiskantoor

Waarschijnlijk heb je het afgelopen jaar veel thuisgewerkt en zal je dit in de toekomst ook veel gaan doen. Veel massale kantoren sluiten namelijk hun deuren en thuiswerken blijft de norm. Je mag dus best iets gezelligs maken van je home office. Hoe kun je dit het beste doen? Investeer ten eerste in goede, essentiële spullen, zoals een bureau en stoel. Vervolgens kun je je bezighouden met de aankleding door middel van wat planten, muurdecoratie en een vloerkleed. Een vloerkleed is echt essentieel, want het geeft een gezellig en huiselijk gevoel. Dit maakt je werkruimte niet alleen gezelliger, maar ook comfortabeler.

Gerelateerde artikelen