De nieuwste ringen trends

Ringen blijven sieraden die altijd in de smaak vallen. Bijna elke vrouw draagt of heeft ringen in haar bezit. Veel vrouwen vinden hun handen ‘kaal’ zonder ringen. Een ring is daarom een top cadeau om te geven aan een vrouw! Maar wat zijn nou de laatste trends op het gebied van ringen? Na deze blog weet jij precies waar je naar moet kijken bij een ring en van welke trend een vrouw heel blij gaat worden. Ben jij dus benieuwd welke ringen nu helemaal hip zijn? Of welke ringen het leukst zijn om te geven aan een vrouw? Lees dan snel verder!

Boho ringen

Een van de meest opvallende trends van 2020 zijn de boho trends! Het zijn voornamelijk grote ringen die bekend staan om hun details en sierlijke vormen. De bohemian sieraden worden het liefst met elkaar gedragen, zodat de hand helemaal gevuld is met ringen. De ringen zijn vooral in het zilver te krijgen.

Minimalistische ringen

Een andere trend zijn de minimalistische ringen. Het zijn dunne, maar stijlvolle ringetjes. De dunne ringetjes kunnen net zoals de boho trend gemakkelijk gecombineerd worden! Houd je niet zoveel van ‘volle’ vingers? De minimalistische ringen kunnen ook erg leuk los gedragen worden.

Edelsteen ringen

Een trend die we niet alleen terug zien in ringen, zijn de edelstenen. De ringen zijn vaak simpel qua frame en prachtig met een edelsteen erin. Vaak hebben de stenen een bepaalde ‘kracht’ die je helpt met je dagelijkse leven. Edelstenen worden ingedeeld in verschillende visuele aspecten, zoals kleur, glans en doorzichtigheid. Hierdoor zijn er veel verschillende soorten edelstenen.

Maansteen

Een van deze populaire edelstenen is de maansteen. Het is een edelsteen met een blauwe en parel kleurige gloed. De maansteen heeft ook een bepaalde kracht, namelijk hoop. De steen staat voor gevoel, liefde en vruchtbaarheid. Het is een echte vrouwensteen en versterkt de vrouwelijke eigenschappen. Ben jij dus op zoek naar een cadeau voor je vrouw, vriendin of familielid? Een maansteen wordt zeker gewaardeerd. Vertel vooral over de werking en waarom je de ring zo goed bij haar vind passen!

Duim- en pink ring

Zoals we vertelde zijn veel ringen helemaal hot en happening. Een nieuwe trend zijn dan ook de duim en pink ringen. Heb je dus ergens een ring die te groot of te klein is, probeer hem eens onder je duim en ring! Zo kun je de leuke ringen gewoon nog dragen.

Gerelateerde artikelen