Houten jaloezieën goedkoop bestellen? Zo doe je dat!

Houten jaloezieën zijn al jaar en dag ontzettend populair. Eerlijk is eerlijk, het geeft je woning ook direct een luxe uitstraling en zorgt ook nog eens voor meer sfeer en warmte. Helaas zijn houten jaloezieën soms wel wat aan de prijs. Wil je toch horizontale jaloezieen in huis hebben? In dit artikel geven we jou tips hoe je houten jaloezieen goedkoop online kunt bestellen!

Waar bestel je goedkope houten jaloezieën?

Voor iedereen is ‘goedkoop’ anders. Jij vindt 200 euro voor nieuwe raamdecoratie op maat al veel, terwijl jouw buurman een ander budget heeft. Kijk dus eerst wat je maximaal aan raamdecoratie wil uitgeven.

Bij houten jaloezieën kun je onderscheid maken tussen jaloezieën van lindenhout, Abachi hout en bamboe hout. Bij lindenhout jaloezieën is geen houtnerf te zien. Doordat dit type hout makkelijk te bewerken is, is een jaloezie van lindehout in verschillende kleuren leverbaar. Pluspuntje: dit is de meest goedkope variant die te verkrijgen is. Wil je echter wel een duidelijke houtnerf zien? Dan zijn Abachi jaloezieën en bamboe jaloezieën een prima optie. Qua prijs verschilt het niet veel. Zo kun je bij MijnHoutenJaloezieen.nl al een bamboe houten jaloezie vanaf €49,42 bestellen. Een Abachi jaloezie is iets duurder en begint bij een prijs rond de €55.

Is goedkoop duurkoop bij raamdecoratie?

We weten het inmiddels wel. Goedkoop is soms duurkoop, omdat het sneller defect gaat of lelijk wordt. Maar is dat ook het geval bij raamdecoratie? Eigenlijk niet. Inmiddels zijn de verschillende aanbieders van raamdecoratie zo goed ontwikkelt dat het kwaliteitsverschil steeds kleiner is geworden. En vaak krijg je bij een webshop al twee jaar garantie. Mocht jouw nieuwe jaloezie niet van goede kwaliteit zijn? Dan merk je dit binnen deze twee jaar al en worden klanten gecompenseerd met een nieuw product wat uitvoerig is getest. Een miskoop doe je dus vrijwel niet meer!

Als je echt wil investeren in raamdecoratie, kun je navraag doen naar het type hout en of dit op duurzame wijze wordt gewonnen. Bij Joe Benelli draagt het hout een FSC-keurmerk, wat betekent dat het hout duurzaam wordt gewonnen uit bossen.

Bron afbeelding: Woondecoratiesandra.nl

Gerelateerde artikelen