5x cadeaus die bloemen bezorgen nóg leuker maken

Opper je onder je broers en zussen om voor de verjaardag van je pa of ma bloemen te bezorgen, dan is het niet zeldzaam dat je een weerwoord krijgt. “Dat is zó standaard”, “vorig jaar hebben we dat ook al gegeven” en “daar heeft ze maar heel kort iets aan” zijn op zo’n moment veelgehoorde kreten.

Aangezien je familieleden niet bepaald met wat beters komen aanzetten, kun je er ook voor kiezen om een cadeau toe te voegen bij het bloemen bezorgen. Zo is je gift verre van saai en is het naar ieders tevredenheid! Maar de vraag is: welke cadeaus maken het bloemen bezorgen nog leuker? In dit blog geven we je een aantal tips!

Bruisballen

Doet jouw moeder niets liever dan in bad plaatsnemen, tijdschriften doorbladeren en nippen aan een goed glas wijn? Voeg dan bruisballen toe aan je bestelling. Bruisballen zijn niet groot van stuk, waardoor ze subtiel in het boeket verwerkt kunnen worden. En het leuke is dat je moeder pas doorheeft dat er bruisballen in zitten, als ze op het punt staat om het verwelkte boeket weg te doen! Daardoor is de verrassing extra groot

Drop

Drop: wie is er niet mee opgegroeid? Voeg je het meest Hollandse snoepje toe aan je bestelling, dan kun je niet meer stuk bij je vader. Want zeg nou zelf: wat is er lekkerder dan het neutraliseren van de smaak met een lekker dropje?

Heliumballonnen

Een ander cadeau waar je geen kwaad mee kunt doen, zijn heliumballonnen. Deze ballonnen zijn gevuld met gas, waardoor ze zweven zodra je het koord loslaat. Het leuke aan heliumballonnen is dat ze vaak voorzien zijn van een opdruk. In feite kun je de heliumballon dus zien als een vervanging voor een handgeschreven kaart!

Fruitmanden

Laat je bloemen bezorgen bij iemand die ziek is? Voeg dan een fruitmand toe aan je bestelling. Van wat extra vitamines is geen mens slechter geworden en daarom zijn fruitmanden geen slecht idee. Bovendien geven fruitmanden je cadeau nog meer kleur dan het al heeft, waarmee het een extra leuke toevoeging is!

Gerelateerde artikelen