De kwaliteit van een Velux dakraam

Niet ieder dakraam is van dezelfde kwaliteit en duurzaamheid. Het is daarom altijd belangrijk te letten op wat een dakraam anders maakt dan de rest van de opties. Denk bijvoorbeeld aan hoe ver een dakraam kan openen; Van welk materiaal het is raam en venster gemaakt is en de prijs die hier tegenover staat. Dit zijn natuurlijk allemaal factoren om rekening mee te houden bij de aanschaf van een nieuw dakraam. Een optie voor een dakraam dat altijd wel goed bevallen zal is een Velux dakraam. Deze staan namelijk bekend om hun gebruiksgemak en levensduur.

Soorten dakramen

Een Velux dakraam bestaat er in veel verschillende vormen en maten. Zo zijn er de kleine en subtiele dakramen voor een enkel raam, maar er bestaan ook varianten waar bijvoorbeeld drie ramen naast elkaar zitten. Er bestaan echter ook nog varianten waar menig mens nog nooit over na heeft gedacht. Zo zijn er dakramen die van het dak overgaan in de muur. Hierdoor krijg je heel veel lichtinval op de zolder en voelt het bijna niet meer als zolder aan.

Balkonvenster

Wat dacht je van een Velux cabrio. Dit dakraam, ook wel een balkonvenster opent niet alleen aan bovenzijde maar ook aan de onderkant. Hierin kan de onderkant vast geklikt worden aan een railing die aan de buitenzijde van het huis wordt gemonteerd. Hierdoor creƫer je een mini balkon met behulp van een dakraam. Dit is natuurlijk een optie die voor de meeste mensen als onbekend komt, maar de voordelen zijn enorm. Zo kan je altijd even van het uitzicht genieten en in de buitenlucht staan.

Velux daglichtsysteem

Met een Velux daglichtsysteem zorg je gemakkelijk voor een lichtinval wat de gehele ruimte kan vullen met prettig licht. Deze dakramen zijn in vergelijking met standaard dakramen erg groot. Veelal zijn het ook meerdere ramen en niet een enkel raampje dat voor het licht moet zorgen. Al deze losse ramen kunnen afzonderlijk open dus je kan ook gemakkelijk luchten met veel of iets minder lucht toevoer.

Vind het perfecte dakraam voor jou

Voor een duidelijk en compleet overzicht dakramen moet je bij een echte specialist wezen. Dakraampje.nl is hier een goed voorbeeld van. Met jaren ervaring en veel tevreden klanten is het een goede partij om jouw dakraam installatie te laten realiseren. Voor een eerlijke prijs, met weinig gedoe jouw nieuwe dakraam laten installeren. Dat is wat Dakraampje.nl uniek maakt. Met het grote assortiment dat ze hebben weet je ook zeker dat er altijd een raam is dat naar wens is voor jouw huis. Je kan dus gegarandeerd iets vinden wat ook in de stijl van jouw huis past.

Gerelateerde artikelen