Een spa kopen voor in de tuin

Je kent het wel. Je komt thuis na een lange dag werken. Al je spieren doen pijn en je wilt niks liever dan heerlijk relaxen en als het even kan met een massage. Door een spa te kopen, blijft deze gedachte niet bij een droom, maar wordt deze droom ook echt werkelijkheid. Een spa werkt namelijk heerlijk ontspannend en dankzij de Hydro massage worden je spieren heerlijk gemasseerd. Wat wil je nog meer?

Pure luxe

Een spa is pure luxe en zorgt voor ontspanning, rust en sfeer. Na een drukke werkdag geniet je van een heerlijk ontspannende massage in je spa. Maar ook bij pijnlijke gewrichten of spieren kan een massage in het spabad je uitstekend helpen. Daarnaast is een spa een mooie sierlijke toevoeging aan je tuin. Geniet, ontspan en relax met een glaasje bubbels tussen de bubbels en luister naar de muziek die uit de boxen van je eigen spa klinkt.

De voordelen van een eigen spa

Wil jij een spa kopen? Dan ben je uiteraard benieuwd naar de voordelen die een spa jou biedt. Ten eerste is een spa goed voor je gezondheid. Dankzij een spa kun je beter ontspannen en worden pijnklachten in spieren en gewrichten aangepakt en verminderd. Er ontstaat tevens een goede bloedcirculatie en je lichaam krijgt een zuurstofbehandeling terwijl je ontspant in je spa. Ook voor sporters is een spa in de tuin een uitstekend idee. Het hete water zorgt voor een ondersteunende werking van onder andere de eiwitten die sporters voor een optimaal herstel na het sporten nemen. Daarnaast wordt spierpijn met een spa verminderd en herstellen spieren dus extra snel na de training. Naast deze voordelen is het ook gewoon erg lekker om even te genieten samen met je partner of met vrienden in het heerlijk warme water.

Verschillende soorten spa’s

Je kunt verschillende soorten spa’s kopen. Zo zijn er de standaardmodellen met ergonomische zitplaatsen en gerichte Hydro massage voor de belangrijkste plaatsen op het lichaam. Deze spa’s worden ook uitgevoerd met een lichttherapie rondom de hele spa. Deze zorgt in de avonduurtjes voor een perfecte sfeer en gevoel. Daarnaast zijn er innovatieve modellen die over de meest technologische snufjes beschikken. Denk bijvoorbeeld aan muziek via je bluetooth en een app waarmee je jouw spa helemaal kunt bedienen. Zo blijf je heerlijk liggen, genietend van je massage, terwijl je een lekker muziekje uit je eigen playlist opzet. Wat wil je nog meer?

Gerelateerde artikelen