Genieten in de tuin met een stoere steigerhouten bank en eettafel

De afgelopen periode moesten we onze vrije tijd verplicht thuis doorbrengen. Borrelen in een grand café, een bezoekje aan familie en vrienden of een uitje naar een pretpark of museum, zaten er allemaal niet in. Dat was niet altijd even makkelijk. Maar de thuisquarantaine heeft ook positieve kanten. Zo bood die de gelegenheid bij uitstek om het huis en de tuin netjes en gezellig te maken. Heb jij je handen ook flink uit de mouwen gestoken, bijvoorbeeld door het buiten grondig aan te pakken? Dan heb je het natuurlijk dubbel en dwars verdiend om jezelf te belonen met mooie, nieuwe meubelen om riant in de tuin te genieten. In deze blog inspireren we je graag met enkele meubelen van steigerhout. Want als alles straks weer enigszins bij het normale is, wil je buiten natuurlijk weer als vanouds relaxen, eten en barbecueën met iedereen die je lief is.

Lekker loungen

De zomer is in volle gang en als het maar even kan, wil je dan lekker buiten zitten om heerlijk in de zon te genieten van een ontbijtje of een verkwikkende lunch, om een boekje te lezen of om te borrelen met alles erop en eraan. En grote kans dat je niet alleen wilt zitten, maar zo nu en dan ook helemaal languit wilt liggen. Online ontdekten we een stoere en ruime hoekbank voor in de tuin, die het allemaal in zich heeft. Steigerhouten hoekbank Fedde, de populaire hoekbank van VanLonden.com wordt gemaakt van robuuste en eigentijdse houtsoorten, namelijk steigerhout of Douglashout. Deze houtsoorten hebben een mooie doorleefde uitstraling en ze passen uitstekend bij iedere denkbare stijl. Hoekbank Fedde is leverbaar in verschillende afmetingen met als beginmaat 150 x 150 cm. Als de door jou gewenste maat niet in het rijtje staat, is de bank ook speciaal op maat te laten maken.

Buiten tafelen

Ben je ook een groot fan van urenlang buiten tafelen met je buren, vrienden of familie? Dan is een eettafel van steigerhout ook een goede toevoeging aan je tuin. Die kun je prima buiten laten staan omdat het hout bestand is tegen weersinvloeden en van nature oersterk is. Ook voor steigerhouten tafels geldt dat ze verkrijgbaar zijn in iedere gewenste look of je nu houdt van een romantische, moderne of landelijke stijl. Wil je minimaal zes eters een plek aan tafel bieden? Dan is Eettafel Oswald uit het assortiment van VanLonden.com een absolute aanwinst. Met een bus Nano-coating bescherm je die eenvoudig zelf tegen vuil en vocht. Stijlvol servies en glaswerk, flakkerend kaarslicht én lekker eten en drinken, maken de sfeer helemaal compleet!

Gerelateerde artikelen