Gira schakelmateriaal: wooncomfort en eindeloze designmogelijkheden

Een onderdeel waar vaak onterecht te weinig aandacht aan wordt besteed in woningen is schakelmateriaal. Schakelmateriaal speelt namelijk een grote rol in zowel dagelijks gebruiksgemak als algehele uitstraling van uw woning. Zo kan schakelmateriaal meer comfort bieden in het dagelijks leven omdat meerdere schakelaars voor dezelfde verlichting gebruikt kunnen worden, zo kunt vanaf twee plekken één lamp schakelen en dat is handig. Daarnaast kan schakelmateriaal, bijvoorbeeld impulsdrukkers, ook ingezet worden als bediening uw elektrische deuren. Het is belangrijk om te benoemen dat basiselementen, centraalplaten en afdekramen altijd los van elkaar verkocht worden. Deze afdekramen en centraalplaten zijn in een breed aanbod aan materialen, kleur en uitstraling te verkrijgen waardoor u deze volledig kunt afstemmen op de stijl van uw huis.

Een zeer geavanceerd bedrijf in schakelmateriaal is Gira. Gira staat bekend om hun moderne systematische technieken voor woningen en bedrijven die het leven comfortabeler, veiliger en energiezuiniger maken. Gira schakelmateriaal is daarom ook zeer populair, mede door haar betrouwbaarheid en universele toepassingen. Zo biedt Gira de systeem 55 serie waar afdekramen uit verschillende series op passen. Wanneer u uw woning een nieuwe look geeft, kunt u eenvoudig het schakelmateriaal mee veranderen omdat alleen de afdekramen veranderd hoeven worden.

Een zeer populaire uitvoering van het Gira schakelmateriaal is de Gira F100. Het design van de Gira F100 onderscheidt zich van het ‘standaard’ schakelmateriaal wat u normaal gesproken kent doordat de knop-afdekraam verhouding erg anders is. Hierdoor heeft deze F100 serie een elegante en tijdloze uitstraling die geschikt is voor vele woonstijlen. Daarnaast biedt deze serie veel functies in wooncomfort. Zo biedt de Gira F100 serie jaloezie bedieningswippen met display of bluetooth, inbouwradio’s, extra luidsprekers en bewegingsmelders.

Gerelateerde artikelen