Rustige en toch een moderne uitstraling, zo doe je dat

Een nieuw huis of gewoon je huis een nieuwe look geven. Kleuren zoeken en kleuren kiezen het is en blijft een moeilijk ding. Hoe combineer je nu de meubels met de kleuren aan je muur, want je wilt toch een rustige en moderne uitstraling creëren. Wij vertellen hier hoe je dit kunt, lees dus snel verder. Heb jij wel eens nagedacht over een beton look? Prachtige rustige kleuren, maar toch een robuuste en moderne uitstraling. Dit past in vrijwel ieder interieur en op deze manier straalt jouw huis straks een heleboel warmte uit.

Betonlookverf aanschaffen

Je kunt tegenwoordig diverse soorten betonlookverf aanschaffen. Je hebt tegenwoordig best wel een ruime keuze uit kleuren. In de meeste gevallen dachten mensen alleen aan grijs, zwart en wit, maar je kunt ook bruin en zelfs groene tinten verkrijgen. Muurverf kopen voor betonlook is dan ook erg gemakkelijk tegenwoordig, en nog leuker iedereen kan het toepassen. Betonlookverf kun je op iedere plek van jouw huis toepassen, hiermee kun jij je huis een hele mooie uitstraling geven.

Combineren met andere materialen

In het verleden werd een betonlook alleen toegepast in fabrieken en pakhuizen. Met de betonlook maak je een ruwe en robuuste look die veel in een industrieel interieur terug te vinden is maar deze look past ook erg goed in een natuurlijk, rustig, modern of een strak interieur. Je kunt betonlookverf heel erg simpel combineren met andere materialen. Zo creëer je een hele gave look als je dit combineert met houttinten maar ook het combineren met staal en stoffen. Eigenlijk kun je eindeloos combineren om jouw eigen stijl te creëren.

Verschillende toepassingen

Je kunt betonlook verf gebruiken in je woonkamer maar je kunt dit ook toepassen in je badkamer en toilet. Je kunt op een vrij eenvoudige manier het gevoel van een spa bezoek in je huis halen. Je kunt kiezen voor een betonlook op muren in je badkamer maar ook de vloer kun je een betonlook geven. Eenvoudig en snel het beton cire badkamer kopen? Let er dan wel op dat je de juiste gereedschappen gebruikt als je aan de slag gaat met het beton cire. Als je goed voorbereid bent is jouw klus zo geklaard. Wanneer je op zoek bent naar een goede muurverf dan kan je kiezen om chalkpaint online kopen via chalkpaint.store eens te proberen. Daar hebben ze vele soorten muurverf en wie weet ook wel net hetgeen wat jij zoekt. Een muurverf kopen voor een betonlook hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, dit kun je dus ook gewoon bij hen in de webshop verkrijgen.

Het aanbrengen van beton cire

Het beton cire wordt kant-en-klaar aangeleverd en is zelfs verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Je brengt dit aan zonder het aan te mengen met andere middelen. Een ander bijkomend voordeel is dat je deze op meerdere ondergronden aankunt brengen, hierdoor hoef je in de meeste gevallen niet te slopen of te breken. Het beton cire is kras en slijtbestendig, hierdoor is het beton cire erg geschikt voor de vloer.

Bron afbeelding: the-interiordesign.com/nl/

Gerelateerde artikelen