Vakantie in eigen tuin? Zo creëer je de ideale tuin!

Iedereen herkent de vraag denk ik wel “Word het dit jaar vakantie in eigen tuin?”. Als het weer een beetje meer zit, hoeft een vakantie in Nederland helemaal niet saai en stom te zijn. Met de juiste accessoires en aanpassingen kun je gemakkelijk een hele vakantie genieten in eigen tuin. Wij hebben alle tips en tricks op een rijtje gezet waarmee jij de ultieme sfeer voor een tropische paradijs kunt creëren! Ben je benieuwd naar al onze tips? Lees dan snel verder!

Leuke accessoires

Een belangrijk detail zijn de juiste accessoires. Doordat je veel tijd in je tuin zult gaan doorbrengen is het een slim idee om veel accessoires af te wisselen. Zo kun je investeren in een mooie buitenhaard. Met deze vuurtafel kan je heerlijke genieten van een lekker drankje op de koudere zomeravonden. Daarnaast kun je hem overdag natuurlijk gebruiken als tafel. Een andere tip is een hangmat. Erg leuk om in te luieren of als je kinderen hebt. Hang hem gemakkelijk aan een boom of gebruik speciale standaard.

Juiste tuinmeubels

Een belangrijk begrip in de tuin zijn jouw tuinmeubels. Doordat je veel tijd gaat besteden in de tuin is het erg belangrijk dat je de juiste meubels hebt. Naast dat ze lekker zitten, moeten ze natuurlijk ook goede bij de tuin passen. Je kunt gemakkelijk kiezen voor een loungeset om aan te borrelen of een stylish dining set waar jij en je familieleden aan kunnen dineren. Zijn er een aantal regenachtige dagen? Gebruik een beschermhoes, zodat de meubels mooi blijven! Een goede tip voor het uitkiezen van je tuinmeubelen is om de sfeer van binnen door te trekken naar buiten. Zo creëer je een mooie overloop van binnen naar buiten.

Verkoeling?

Ondanks dat we in Nederland wonen, hebben we vaak last van hitte golven in de zomer. Hierdoor is het investeren van je geld in een goed zwembadje zeker geen gek idee! Lekker dobberen in een koud zwembad, geeft je 100% het vakantie gevoel. Houdt dus vooral de zwembad deals in de gaten en scoor een lekker badje voor jezelf!

Gerelateerde artikelen