Vind de perfecte leuninghouder bij LEUNINGvakman!

Bent u op zoek naar de juiste trapleuning houder? Zoek niet verder! LEUNINGvakman.nl is dé specialist in maatwerk trapleuningen en leuninghouders. Of u nu losse leuninghouders zoekt of een complete “trapleuning +houder set”, u vindt er altijd de ideale houder.

Een diverse collectie.

De collectie leuningdragers van LEUNINGvakman.nl biedt een breed scala aan stijlen, vormen, materialen en bevestigingsmogelijkheden. Wat uw smaak ook is, u bent altijd verzekerd van duurzame, kwalitatieve en veilige dragers van stevig metaal. Op het gebied van “metaal / staal” vindt u bij ons zowel RVS (roestvrij staal) als “ruw staal”. Kiest u voor de moderne uitstraling van onze RVS-houders of de robuuste charme van onze stalen leuninghouders met transparante coating?

Als u op zoek bent naar stalen leuningdragers in kleur, bieden wij een unieke collectie zwarte, antracietgrijze en witte leuninghouders. En als deze kleuren niet passen bij uw interieur, kunt u gebruik maken van onze “trapleuning houder in RAL kleur naar wens” service. Wij kunnen de leuningdragers voor u namelijk coaten in elke gewenste RAL kleur – met een hoogwaardige fijnstructuur poedercoating – voor een perfecte match met uw interieur.

Moderne zwarte leuninghouders

De trend van dit moment is zwart in het interieur, en dat geldt ook voor leuninghouders. Onze stalen leuningdragers worden voorzien van hoogwaardige poedercoating in RAL-9005 (gitzwart) en zijn verkrijgbaar in gladde of fijnstructuur (matzwart) coating. Als zwart net iets te intens is, bieden we ook antraciet leuninghouders en andere donkere RAL kleuren naar wens. Bij LEUNINGvakman.nl vindt u altijd een passende (donkere) leuninghouder.

Leuninghouders voor buiten

Ook voor buiten vindt u bij LEUNINGvakman.nl geschikte trapleuninghouders. Ze bieden wij een unieke collectie dragers voor buitentrappen en tuintrappen, inclusief speciale RVS 316 houders die geschikt zijn voor buitengebruik. Of kies voor zwarte, antraciet en witte leuninghouders met speciale dubbele coating voor buiten. Voor een persoonlijke touch kun je ook kiezen voor ‘buiten’ leuningsteunen in een RAL-kleur naar keuze.

DIY-montagegemak

Alle leuninghouders van LEUNINGvakman.nl zijn over het algemeen eenvoudig te monteren, maar er zijn wel verschillen in montagegemak. Zo kunt u kiezen voor schuifbare houders zonder voorboren, wat flexibiliteit biedt bij het bepalen van de exacte positie van de leuninghouders. Daarnaast is de keuze tussen dragers die met 3 schroeven of 1 steekbout gemonteerd worden van grote invloed op de hoeveelheid boorwerk.

Bij LEUNINGvakman.nl vind je altijd de perfecte trapleuning houder die aan jouw specifieke eisen voldoet. Ontdek het uitgebreide assortiment en maak jouw trapleuning compleet!

Gerelateerde artikelen