Voordelen van een opblaasbare jacuzzi thuis

Veel mensen genieten van de ontspanning en luxe die een jacuzzi biedt maar kunnen het zich niet veroorloven om er zelf een aan te schaffen. Traditionele jacuzzi’s kunnen meer dan 1000 euro kosten als instapprijs. Daarbij komt ook nog eens de bouwwerkzaamheden en installatiekosten bij kijken, hiermee worden de kosten heel hoog voor een gemiddelde inkomen. Daarom zijn opblaasbare jacuzzi’s bij Zwembadgigant een grote uitkomst. We leggen je hierbij alle voordelen ervan uit.

Merken zoals Intex bieden compactere, opblaasbare jacuzzi’s aan die perfect in de tuin kunnen staan. Opblaasbare jacuzzi’s bieden tal van voordelen die traditionele jacuzzi’s niet hebben. Ze worden dan ook steeds populairder en aantrekkelijker. We zetten alle redenen op een rijtje om een opblaasbare jacuzzi te kopen en waarom het een geweldige investering is.

Kosten en gemak

Een opblaasbare jacuzzi is een goede keuze vooral vanwege de kosten. Ze kunnen tot 50% goedkoper zijn dan een traditionele jacuzzi. Met een paar honderd euro kun je een populaire jacuzzi kopen, terwijl een traditionele permanent vaste jacuzzi duizenden euro’s kost.

De eerste aantrekkingskracht van een opblaasbare jacuzzi is de prijs. Je eigen jacuzzi bezitten tegen een fractie van de prijs is natuurlijk een groot voordeel, maar er zijn nog andere unieke voordelen aan opblaasbare producten. Een van de grootste voordelen is het gemak.

Traditionele jacuzzi’s zijn groot en staan vast op één plaats. Dit neemt veel kostbare ruimte in en is na installatie permanent geplaatst. Een opblaasbare jacuzzi daarentegen kan worden opgeblazen en op verschillende plaatsen op verschillende tijdstippen worden gebruikt. Als je ze niet gebruikt kun je ze gemakkelijk laten leeglopen en opbergen. Ze zijn perfect voor kleine terrassen en tuinen, en kunnen zelfs binnenshuis gebruikt worden tijdens de koude wintermaanden. Opblaasbare jacuzzi’s zijn ook gemakkelijk verplaatsbaar en overal mee naartoe kunt nemen.

Eenmaal geleverd kun je de opblaasbare jacuzzi installeren en opstarten in 10 minuten. Het is gemakkelijk en er zijn geen extra onderdelen en installatiekosten bij nodig.

Omvang & draagbaarheid

Opblaasbare jacuzzi’s nemen minder plaats in en zijn dus ideaal voor kleinere tuinen of mensen die hun tuin niet willen laten overheersen door een jacuzzi. Traditionele jacuzzi’s zijn omvangrijker en worden ook permanent geïnstalleerd.

Opblaasbare jacuzzi’s zijn gemakkelijk draagbaar dus je kunt het telkens verplaatsen waar je het ook maar wilt hebben. Ook kun je het binnen verplaatsen als je wilt wat niet mogelijk zal zijn met een traditionele jacuzzi.

Comfortabel en ontspannend

Een van de belangrijkste kwaliteiten van een jacuzzi is het comfort. Aan het einde van een vermoeiende dag wil je een comfortabel bad om in weg te zakken en te ontspannen. Veel eigenaars van opblaasbare jacuzzi’s merken op dat ze eigenlijk comfortabeler zijn dan traditionele jacuzzi’s. In plaats van het harde glasvezel zijn opblaasbare jacuzzi’s gemaakt van luchtgevuld PVC, wat een veel zachter materiaal is.

De wanden van de opblaasbare modellen vormen een uitstekende hoofdsteun en je kunt zelfs een bekleding met kussens kopen om de ervaring echt te verbeteren. Opblaasbare jacuzzi’s hebben veel functies die het genieten heel gemakkelijk maken. Sommige modellen hebben een instelbare timer die je kan instellen wanneer de jacuzzi moet beginnen met opwarmen. Zo kun je de voor je terugkomt van je werk zodat je meteen in een warme jacuzzi kan stappen.

Energie-efficiënt en weinig onderhoud

Opblaasbare jacuzzi’s zijn niet alleen goedkoper, ze zijn ook energiezuiniger dan hun vaste tegenhangers. Dit is belangrijk omdat het zich vertaalt in een jacuzzi die minder kost om te gebruiken. Opblaasbare modellen hebben maar één blower en pomp waardoor ze tot 50% minder kosten. Deze besparingen gaan zelfs nog verder wanneer je bedenkt dat een opblaasbare jacuzzi meestal alleen wordt aangesloten wanneer je hem wilt gebruiken in plaats van dat hij de klok rond aangesloten is zoals een vaste jacuzzi. Een bijkomende kostenbesparing is dat opblaasbare jacuzzi’s weinig onderhoud vergen.

In tegenstelling tot traditionele jacuzzi’s hebben opblaasbare modellen weinig last van lekken of verstoppingen van de leidingen. Door het PVC materiaal is het afdichten veel gemakkelijker dan bij glasvezel waardoor deze problemen zich minder snel voordoen. Opblaasbare jacuzzi’s zijn ook zeer eenvoudig te onderhouden dus je hoeft geen onderdelen te verwijderen om bij de plek te komen die aandacht nodig heeft.

Als een eigen jacuzzi hebben een droom is die tot nu toe onbereikbaar was omwille van de kosten of het ongemak dan kan een opblaasbare jacuzzi de oplossing zijn. Een lagere prijs in combinatie met een hogere energie-efficiëntie geeft je dezelfde luxueuze ervaring met een aanzienlijke korting. Opblaasbare jacuzzi’s zijn gemakkelijk te onderhouden en te verplaatsen waardoor je ontelbare opties hebt om je jacuzzi te gebruiken. Opblaasbare modellen hebben ook veel meer diversiteit in hun vormen en maten waardoor je meer opties hebt om aan je specifieke smaak te voldoen. Over het algemeen bieden opblaasbare jacuzzi’s zowel ontspanning als flexibiliteit, en kunnen ze het perfecte middel zijn om aan je behoeften te voldoen.

Gerelateerde artikelen