Zo kan je je interieur onderscheiden van de rest!

Heb je het gevoel dat er iets mist in je interieur design? Dat de indeling van bijvoorbeeld je woonkamer iets te gewoontjes is? Vaak zie je dat er bij de inrichting van het huis op safe gespeeld wordt. Probeer eens iets anders met een gewaagde stijl. In het volgende artikel geef ik je 5 tips hoe je je interieur kan laten onderscheiden van de rest.

Tip 1: Sprekende stoelen in de eetkamer

Een trend die we in 2022 veel terug zien zijn hippe printjes op de eetkamerstoelen. Een gewone ronde tafel met 4 eetkamerstoelen kan al snel een echte blikvanger worden als de stoelen een uitgesproken print hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een botanische print, stippen of streepjes.

Tip 2: Wandkleden

Met een mooi, groot wandkleed kan je de gehele sfeer van een ruimte in één klap veranderen. Ook vloerkleden staan prachtig aan de muur. Heb je nog ergens een oud Perzisch tapijt liggen? Test het eens uit in jouw woonkamer. Nog een extra tip: de kleden staan extra mooi op een gekleurde wand.

Tip 3: Verlichting als kunstobject

Lampen zijn tegenwoordig veel meer dan een manier om je huis te verlichten. Het is de ideale mogelijkheid om jouw persoonlijkheid te laten zien in je interieur. Lampen en kunst worden steeds vaker gecombineerd. Ga je voor een kleurlamp, een futuristische design lamp of juist een tweedehandse klassieker?

Tip 4: Een roomdiver maakt van grote ruimtes kleine, knusse plekjes

Heb je een grote ruimte in je huis en weet je niet hoe je er een gezellig plekje van kan maken? Maak dan gebruik van een roomdivider. Ze zijn er in allerlei verschillende stijlen. Zo zie je bamboe vaak terugkomen. Ook doen houten latjes het super goed. Daarnaast zijn uitschuifbare dividers ideaal om ruimtes tijdelijk om te toveren tot verschillende kamers.

Tip 5 Een prachtige eettafel

De laatste tip heeft alles te maken met wat voor eettafel je uitkiest. De eettafel is sinds de pandemie niet meer alleen voor het diner te gebruiken. Het is tegenwoordig de ontvangstplek voor sociale gelegenheden, het is de thuiswerkplek, studeerplek en borreltafel. Bij VidaXl vind je allerlei verschillende eettafels die passen bij jouw wensen.

Genoeg manieren dus om met jouw interieur anders te zijn dan andere. Het belangrijkste is dat het design past bij jouw persoonlijkheid. Durf anders te zijn dan de rest! Met welke tip ga jij als eerst aan de slag?

Gerelateerde artikelen