4 luxe tegelwerken voor de inrichting van je nieuwe badkamer!

Met een specifiek tegelwerk maak je jouw badkamer nog persoonlijker en past de badkamer perfect bij jouw wensen. Er zijn veel keuzes op het gebied van tegelwerk: van luxe marmer tot keramiek of glasmozaïek. Het juiste tegelwerk van hoge kwaliteit zorgt voor een elegante en verzorgde uitstraling van de badkamer. Wanneer je je bovendien afvraagt of je moet verbouwen of verhuizen, zorgt alleen het verbouwen van de badkamer al voor meer wooncomfort.

Marmer(look) tegelwerk in de badkamer

Marmerlook tegels in de badkamer geven zowel een klassieke als een hippe uitstraling aan de badkamer. Je kunt kiezen voor echt marmer maar keramische tegels met een marmerlook geven dezelfde exclusieve uitstraling voor een fractie van de prijs. Daarnaast zijn tegels met marmerlook gebruiksvriendelijker omdat het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden is. Je hebt onder andere de keuze uit blanco marmer of zwart mat marmeren tegels in de badkamer.

Patroontegels voor de badkamer

Tegels met een patroon geven jouw badkamer echt wat extra’s. Hiermee laat je jouw persoonlijke smaak uitstekend tot uiting komen. Je kunt de tegels zowel op de grond als op de muur plaatsen om bijvoorbeeld een accent aan te brengen. De keuze aan patronen en kleuren is eindeloos.

Schubben tegels in de douche

Tegels in de vorm van een vissenschub: dat past toch uitstekend thuis in de badkamer? Deze tegels zorgen voor een speels effect en zijn een echte eyecatcher voor jouw badkamermuur- of vloer. Plaats deze bijvoorbeeld als wand achter de douche. Je hebt de keuze uit allerlei kleuren en matte of glanzende varianten. Als je af wilt stappen van de standaard tegelvorm, dan is de hexagon tegel een uitstekende keuze. Deze vorm staat ook bekend als honinggraat tegel. Met deze zeshoekige tegels breng je bovendien eenvoudig accenten aan op de vloer of wanden van jouw badkamer.

Betonlook in de badkamer

Met betonlook tegelwerk krijgt de badkamer een tijdloze uitstraling. Deze tegels passen uitstekend thuis in een strak en modern interieur of juist een industrieel interieur. De badkamer krijgt een rustige en stoere uitstraling. Voor wat warmte raden wij aan om houten accessoires toe te voegen. Denk hierbij aan een bamboehouten handdoekenrekje of een plantentafeltje met een paar groene planten. Dit zorgt voor een interessant contrast.

Kan jij niet wachten om de badkamer een update te geven met nieuw tegelwerk? Schakel dan de hulp in van een sanitair specialist die de klus snel en goed voor je klaart. Voor jij het weet heb jij de badkamer van je dromen.

Gerelateerde artikelen