5 manieren om iemand per post te verrassen met een origineel cadeau

Dat verjaardagen de laatste tijd maar minimaal gevierd worden wil nog niet zeggen dat je ze zomaar aan je voorbij moet laten gaan. Verras de jarige (of zomaar iemand die je liefhebt) gewoon met een origineel cadeau die je per post verstuurt! Wij zetten een aantal originele ideeën voor je op een rijtje:

1. Brievenbusbloemen

Met bloemen maak je iemand altijd blij. Deze kun je natuurlijk via de (online) bloemist laten bezorgen, maar wist je dat je bloemen ook gewoon door de brievenbus kunt laten bezorgen? Ja, heus, échte bloemen! Met Bloompost kun je namelijk bloemen bestellen die stevig én stijlvol worden ingepakt in speciaal verpakkingsmateriaal dat gewoon door de brievenbus past én ervoor zorgt dat de bloemen onbeschadigd en vers blijven! Ideaal, want zo hoeft de jarige tenminste niet thuis te zijn om de bloemen in ontvangst te nemen! Ga je voor tulpen, rozen of een mooi gemengd boeket?

2. Zelfgemaakte cadeaubon

Natuurlijk kun je een tegoedbon in de winkel halen en opsturen, maar veel leuker is het eigenlijk om er zelf eentje te maken. Veel persoonlijker én jij weet exact wat de gelukkige in kwestie leuk vindt. Trakteer hem of haar op een gezamenlijke bioscoopdate, een massage, een etentje of een cocktailavond. Horeca nog deels gesloten? Geen probleem, met zo’n bon heeft de jarige tenminste iets om écht naar uit te kijken! Hulp nodig bij het ontwerpen van je cadeaubon? Ontwerpsite Canva heeft de tofste sjablonen en ontwerpen waarmee je gemakkelijk uit de voeten komt!

3. Zaaibommetjes

Hoewel het weer zich misschien nog niet echt van z’n zonnigste kant laat zien is de lente evengoed volop in gang. Tijd om de tuin op te fleuren dus! Een leuke manier om bloemen-in-wording cadeau te doen is door zaaibommetjes cadeau te geven. Dit zijn gekleurde bolletjes gevuld met biologische wilde bloemzaadjes. Mooi voor de uitstraling van je tuin én fijn voor de bijen, vlinders en hommels! Ook deze leuke zaaibommetjes kun je trouwens gemakkelijk als cadeaus versturen die gewoon door de brievenbus worden bezorgd!

4. Lekkernijen per post

Bij feest hoort zoetigheid! Hoewel een hele taart helaas niet door de brievenbus past zijn er tegenwoordig genoeg online banketbakkers die allerlei andere zoete lekkernijen kunnen versturen per post. Van heerlijke brownies tot waanzinnige muffins, en van gevulde koekjes tot customized chocoladerepen. Google maar eens en je zal versteld staan van de oneindige keuzes.

Gerelateerde artikelen