Uit huis gaan in 2022

Hopelijk heeft je zoektocht naar een woning niet te lang geduurd en heb je iets gevonden waar je tevreden over bent. Het zoeken naar een betaalbare woning in Nederland in 2022 is een lastig proces waar een hoop teleurstellingen niet verrassend zijn. We hebben namelijk zelf een poosje geleden zelf geprobeerd om een andere woning te zoeken maar hebben helaas niets gevonden. Heb jij iets gevonden en ben je op zoek naar een professioneel bedrijf wat je helpt met verhuizen? Laat dan je woning ontruimen door Goedkoop Ontruiming!

Huurtoeslag of subsidie

Ben jij ouder dan 21 en woon je op jezelf? Dan is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen, hier zitten wel een aantal harde eisen aan. Het is per adres mogelijk om voor één persoon toeslag aan te vragen en je appartement, studio of kamer moet beschikken over een eigen voordeur en adres. De huurprijs mag niet boven een bepaald bedrag zijn en je inkomen mag ook niet te hoog zijn. Alle specifieke eisen kun je vinden op de website van de Nederlandse overheid. Heb jij een mooi appartement gevonden en ben je klaar om te verhuizen? Neem dan snel contact op met Actie Verhuizingen voor een vlekkeloze verhuizing.

Boodschappen zijn duur…

Afhankelijk van waar je de wekelijkse boodschappen doet, kun je een aardig zakcentje kwijtraken. Wij zijn sinds kort overgestapt naar de Lidl en Aldi voor onze wekelijkse boodschappen en dit bespaard ons een flink bedrag per maand! De artikelen en producten zijn vrijwel hetzelfde, met name alle verse producten merken wij niets qua kwaliteitsverschil.  Echter hebben ze bij de Albert Heijn wel meer keuze op het gebied van zuivel en eiwitrijk eten. Nu moeten we het doen met een normaal bakje kwark in plaats van onze eiwitrijke sport kwark.

Uit huis gaan is veel werk

Ben jij er al achtergekomen dat het schoonmaken van je woning meer werk is dan verwacht? Wij zijn wekelijkse meerdere uren bezig met het schoonmaken van ons huis en nog langer met het koken van verse maaltijden. We vinden gezondheid belangrijk en besluiten dus om zelf vers te koken, om tijd te besparen zijn we iedere zondag aan het ‘food preppen’. Zo hoeven we de maaltijden door de week alleen nog maar op te warmen.

Gerelateerde artikelen