Dit zijn de badkamertrends van het moment!

Als je een make-over op de planning hebt staan, dan is het leuk om een beetje op de hoogte te zijn van de laatste trends op het gebied van badkamers, toch? Misschien wil je met wat kleine aanpassingen je badkamer een frisse look geven of ben je gewoon nieuwsgierig naar de nieuwe ontwikkelingen. Het is altijd goed om up-to-date te blijven! En of je deze trends nou volgt of niet, onthoud dat het belangrijkste is dat je een ruimte creëert waar jij je fijn voelt. Het is tenslotte jouw badkamer!

Stijlvolle donkere kleuren

Een donkere kleur op de muren is strak, modern en helemaal de trend van nu. Durf je het aan en wil je graag iets unieks? Overweeg dan om een gehele zwarte badkamer te nemen. Het klinkt misschien heel gewaagd, maar het kan ontzettend stijlvol zijn.

Als je nog niet helemaal toe bent aan zo’n gedurfd kleurenschema, probeer dan in plaats daarvan een aantal donkere accenten te gebruiken. Zoals kranen, handdoeken, een mooie badmat of opbergmanden.

Een ligbad

Het ligbad is weer helemaal terug van weggeweest, want steeds meer mensen kiezen tegenwoordig weer voor een ligbad in hun badkamer. Als je online op zoek gaat naar badkamer inspiratie, zie je het ligbad ook op bijna alle sfeerbeelden terug. Een mooi ovaal vrijstaand ligbad is erg populair en dit moderne design zie je vaak in combinatie met een zwarte kraan. Het hebben van een ligbad in je badkamer geeft een hele stijlvolle uitstraling. Maar als je de ruimte hebt is het aan te raden om naast het ligbad ook nog een aparte douche neer te zetten. Want alhoewel het prachtig staat en een ligbad de perfecte aanvulling is voor je badkamer, is het misschien niet zo comfortabel om iedere dag zittend te douchen.

Beton ciré voor een unieke uitstraling

Wil je een unieke karakteristieke look creëren in je badkamer? Dan is beton ciré misschien wel iets voor jou. Deze met de hand aangebrachte waterdichte betonstuc, is dé perfecte decoratie voor jouw badkamer. En is de ideale vervanging voor de bekende badkamertegel. Daarnaast is het ook een stuk goedkoper dan het aanschaffen van mooie tegels in dezelfde look. Beton ciré geeft een stoere en industriële, maar ook zeer warme sfeer aan de ruimte en is net even anders dan anders. En omdat het in alle kleuren verkrijgbaar is, kun je het in bijna iedere badkamer toepassen.

Gerelateerde artikelen