Eigen parkeerplaats bij jouw huis

Er is niets zo irritant als na een lange werkdag je auto niet kwijt kunnen bij je woning. Helemaal wanneer je een eigen parkeerplaats hebt en er constant foutparkeerders parkeren op jouw plekje. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat een parkeerplek in beslag genomen wordt door een ander. Helemaal in druk bewoonde gebieden gebeurt dit met regelmaat. Een handige en tevens effectieve oplossing hiervoor is het plaatsen van een parkeerbeugel. Hiermee zorg je ervoor dat jouw parkeerplaats voor jou gereserveerd blijft voor jouzelf. Een ander kan hier dan namelijk niet parkeren. Wist je dat parkeerbeugels er in veel verschillende soorten en maten zijn, zo is er altijd een geschikte parkeerbeugel voor jou verkrijgbaar.

Geen foutparkeerders meer op jouw plekkie

Zelfs wanneer het duidelijk aangegeven wordt dat er niet geparkeerd mag worden, zetten mensen de auto op een plek waar dit eigenlijk niet toegestaan is. Fout parkeren is zelfs een van de meest gemaakte overtredingen in het verkeer. Wanneer iemand zijn of haar auto op jouw gereserveerde parkeerplek plaatst is dit uiteraard heel erg vervelend. Het kan hierdoor erg lang duren voordat jouw parkeerplek weer vrij is en daar heeft echt niet iedereen tijd voor. In dit geval zeggen we dan ook: voorkomen is beter dan genezen! Wanneer jij ervoor zorgt dat een ander niet op jouw plek kan parkeren door simpelweg een parkeerbeugel te plaatsen, betekent dit automatisch dat er wel plek is voor jouw eigen auto. Je bent dus eenvoudig verlost van foutparkeerders wanneer jij een parkeerbeugel plaatst of laat plaatsen op jouw parkeerplekkie.

Diverse soorten parkeerbeugels verkrijgbaar

Heb je het besluit gemaakt om ervoor te zorgen dat jij altijd kan parkeren door middel van een parkeerbeugel? Dan moet je nog een keuze maken tussen de verschillende soorten beugels die te verkrijgen zijn. Wat dacht je van automatische parkeerbeugels? Elektrische parkeerbeugels kunnen zelfs op afstand bestuurd worden. Handig he?! Wanneer je komt aanrijden kan je met een druk op de knop de beugel ontgrendelen en naar beneden laten plaatsen waardoor je meteen op je eigen parkeerplek kunt parkeren.

Ben je op zoek naar iets milieubewusts? Dan hebben we goed nieuws. Je kan dan ook voor een groene parkeerbeugel kiezen. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een elektrische, maar deze werkt niet op elektriciteit maar op een zonnepaneel. De accu hiervan wordt dan opgeladen door het zonlicht.

Wil je gewoon een simpele variant? Dat kan ook! Er zijn namelijk genoeg eenvoudige parkeerbeugels die handmatig te bedienen zijn. Deze kan je bijvoorbeeld zelf in en uitklappen met een sleutel. Is meteen goed voor je beweging, want je moet er wel even voor uit de auto komen.

Gerelateerde artikelen