Kiezen voor een lijst op maat? Dit zijn de mogelijkheden!

Wanneer je een schilderij of print hebt gekocht of een prachtige foto hebt laten uitvergroten, wil je dat dit zo goed mogelijk in je woning tot zijn recht komt. De perfecte lijst in de juiste kleur én het juiste formaat kunnen je kunstwerk zo precies de look geven die jij voor ogen hebt. Maar soms kom je er achter dat wat jij zoekt niet gemakkelijk te vinden is: het is allemaal net niet de juiste stijl of kleur, of het goede formaat is niet beschikbaar. In dat geval is een lijst op maat waarschijnlijk iets waar jij wel oren naar hebt want op deze manier vind jij precies de juiste lijst waar jij naar op zoek bent. Lees in dit artikel meer over lijsten op maat en de mogelijkheden.

Welke opties zijn er bij het kiezen van een lijst op maat?

Bij lijsten op maat is er een groot aanbod en je kunt zo precies de lijst samenstellen die je wilt. Wil je een bepaalde stijl, zoals bijvoorbeeld industrieel, klassiek of Scandinavisch? Wil je een brede of een smalle lijst? Ook is het raadzaam om hierbij na te denken over waar de lijst voor gaat dienen: is het een fotolijst, dan moet er glas in komen. Er zijn verschillende soorten glas. Wil je met of zonder passe-partout, een omranding dat over de ingelijste afbeelding heen komt? Een grote ergernis is net niet het juiste formaat kunnen vinden. Dit zal bij lijstenmaker Verno geen probleem zijn, je kunt de exacte maten opgeven die je wilt en bent niet gebonden aan standaardmaten.

Maar misschien wel het belangrijkste aspect van een lijst is de kleur. Bij Verno is het bijvoorbeeld eenvoudig om mooie en betaalbare zwarte lijsten te bestellen die van uitstekende kwaliteit zijn. Uiteraard kan je zelf je eigen zwarte lijst samenstellen, maar voor het geval dat je je liever laat inspireren heeft Verno al een mooie selectie voor je op een rijtje gezet op hun website. De bezorging is gratis, evenals retournering en de online winkel beschikt over een thuiswinkel waarborg keurmerk.

Wanneer kiezen voor een lijst op maat?

De keuze om een lijst op maat te laten maken wordt steeds populairder. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de aankleding van een woning en veel mensen schaffen een mooie print, kunstwerk of foto aan voor aan de muur om zo hun interieur sfeer en stijl te geven. ‘Zomaar’ een werk aan de wand staat echter snel saai of onaantrekkelijk, het valt in ieder geval vaak niet op. Dit is toch een gemiste kans want de juiste lijst – op maat gemaakt en precies naar jouw wensen – kan zorgen voor een prachtig centerpiece; iets dat opvalt, jouw interieur aantrekkelijk maakt en de juiste sfeer geeft! Dus ben jij geïnteresseerd in een lijst op maat, bijvoorbeeld van www.verno.com, die tot in de puntjes voldoet aan jouw eisen en verwachtingen? Die precies is wat jij wilt én van goede kwaliteit is? Dan is het kopen van een lijst op maat nooit een verkeerde keuze.

Gerelateerde artikelen