Jouw interieur aanpakken met een nieuwe pvc vloer én een draaideurkast op maat

Je hebt de keuze gemaakt, het wordt tijd voor een nieuwe vloer, het liefst een pvc vloer. Ook die oude kast mag weg eens vervangen worden, je kiest voor een draaideurkast op maat. Wij gaan je vertellen waar je op moet letten bij het kiezen van een pvc vloer en een kast op maat.

Er zijn eigenlijk 3 vragen die je jezelf moet stellen, als jij de antwoorden hebt, dan ben je er!

  1. Wat verwacht je van jouw pvc vloer?

Kijk goed naar je gezinssituatie, heb je huisdieren of kinderen? Heb je vloerverwarming, of wil je vloerverwarming? Elke pvc vloer heeft goede eigenschappen, maar de ene is misschien beter geschikt voor huisdieren dan de ander. Pvc kan overigens heel goed met vloerverwarming!

  1. Waar wil ik de vloer leggen?

Wil je een nieuwe vloer in je woonkamer, keuken, slaapkamer of misschien badkamer? Of overal? PVC vloeren zijn hartstikke sterk en goed in vochtige ruimtes. Wist je dat pvc vloeren zelfs op de trap kunnen?

  1. Wil je klik of plak pvc?

Je weet inmiddels wat je van je vloer verwacht en waar je deze wilt laten leggen. De keuze tussen klik of plak pvc is de laatste, misschien wel het moeilijkste, want dat is ook voor een groot deel smaak. Goed om te weten, plak pvc werkt nóg beter met vloerverwarming!

Goed, je vloer is gekozen! Nu door naar de draaideurkast. Ook dat zie je veel tegenwoordig, kasten op maat. Maar ja, waar moet je op letten als je een kast op maat koopt? Ook daarvoor kun je jezelf 3 vragen stellen.

  1. Wat wil je precies met je draaideurkast doen?

Gekke vraag misschien, maar wel logisch. Ga je een kast vervangen, of wil je er een nieuwe draaideurkast bij? Je moet dan wel bij jezelf nagaan wat je er in kwijt wil. Je kleren? Je boeken? Speelgoed?

  1. In welke ruimte komt de draaideurkast?

Kijk goed naar waar je je draaideurkast wilt laten plaatsen. Op maat gemaakte kasten zijn zó op maat gemaakt, dat alle ruimte die er is, wordt gebruikt. Wist je dat kasten op maat zelf onder een schuin plafond kunnen worden gemaakt?

  1. Hoe wil je de draaideurkast opvullen?

Ook zo’n lastige vraag. Ga je voor alleen maar planken, of wil je ook een hanggedeelte voor kleding? Of liever lades voor kleinere dingen. Er zijn zelfs verschillende accessoires te verkrijgen zoals sieradenkisten, schoenenrekken en meer!

Je hebt je vragen beantwoord, tijd om het in werking te zetten! Laat je inspireren en adviseren door professionals. Veel plezier met het uitzoeken van je nieuwe pvc vloer en draaideurkast op maat.

Gerelateerde artikelen