Kiezen voor een bubbelbad in de tuin

Een bubbelbad is al lang geen onbereikbare luxe meer. Bubbelbaden bestaan in allerlei soorten en maten, waardoor iedereen wel een bubbelbad binnen zijn eigen smaak en budget vindt.  Wist je dat er tegenwoordig zelfs opblaasbare bubbelbaden bestaan? Je zet zulke baden binnen de tien minuten op in je eigen tuin en als je ze niet meer gebruikt, haal je ze even makkelijk weer weg.

Een opblaasbaar bubbelbad?

Wat moet je je precies voorstellen bij zo’n opblaasbaar bubbelbad? Het is een bubbelbad dat je heel eenvoudig kunt opblazen met lucht. Daardoor kan je het opzetten wanneer je wilt en je haalt het weer weg wanneer het voor jou past. Je kunt het bijvoorbeeld een hele zomer laten staan en als het weer wat kouder wordt, berg je het op in een schuur of garage.

Een ander groot voordeel van een opblaasbaar bubbelbad is dat je zelf de plaats kunt bepalen, elke keer opnieuw! Wil je het bad de ene keer liever in de zon zetten, maar kies je een andere keer voor een plekje in de schaduw? Dat kan! Je kunt het bad heel makkelijk verplaatsen. Dat is een groot verschil met een klassieke hottub, die op een vaste plaats moet blijven staan.

Waar vind je zo’n bad?

Je vindt opblaasbare bubbelbaden meestal in tuincentra. Je kunt ze ter plekke in de winkel kopen, maar je kunt ze natuurlijk ook makkelijk online kopen. Omdat je het bad zelf opblaast, kan het makkelijk opgestuurd worden. Zo hoef je je huis zelfs niet uit om jezelf op zo’n fijn stukje luxe te trakteren.

Voordelen van een opblaasbaar bubbelbad

In grote lijnen heeft een opblaasbaar bubbelbad dezelfde voordelen als een normaal bubbelbad. Bubbelbaden zorgen voor een ideaal moment van ontspanning, dankzij het heerlijk warme water, het zachte geborrel en de ingebouwde massageknoppen, waarmee je jezelf eenvoudig kunt masseren.

Wist je dat bubbelbaden je ook helpen om af te vallen? Je hebt het misschien niet altijd door, maar je zweet veel in een bubbelbad. Daardoor verlies je veel vocht en dus ook gewicht. Denk er wel altijd aan om veel te blijven drinken als je in je bubbelbad zit!

Ten slotte is het bubbelbad ook ideaal tegen spierpijn en gewrichtspijn en zorgt het voor een betere bloedcirculatie. Als je je bubbelbad regelmatig gebruikt, zal je al heel snel merken dat je gezondheid verbetert. Je voelt je niet alleen meer ontspannen, bubbelbaden helpen ook heel goed tegen bepaalde aandoeningen zoals reuma.

Ook een opblaasbaar bubbelbad aanschaffen?

Ben jij intussen ook toe aan je eigen bubbelbad? Neem dan eens een kijkje op de website van Fonteyn Spa’s. Je vindt er een groot aanbod opblaasbare bubbelbaden in alle vormen en maten!

Gerelateerde artikelen