Met deze tuinmeubelen creëer je ultieme ontspanning

Gaat er iets boven heerlijk ontspannen in je tuin? Vast wel, maar het is in ieder geval wél heel erg lekker. Zeker tijdens de eerste warme lentedagen en de nog warmere zomermaanden wil je het beste uit je tuin of balkon halen. Met de juiste tuinmeubelen creëer je de ultieme ontspanning waardoor je lekker kunt relaxen. Wij delen hieronder een aantal tips met je!

Een zomers balkon

Ben je in het bezit van een balkon? Good for you! Een balkon is de perfecte plek om een persoonlijke en ontspannen plek voor jezelf te creëren. Het gebeurt nog te vaak dat een balkon onderschat wordt. Veel mensen gebruiken de ruimte niet optimaal of maken het niet gezellig genoeg. Op die manier wordt het ook minder uitnodigend om veelvuldig gebruik te maken van je balkon. Vanaf nu niet meer!

Een kleine tuinset voor op je balkon

Hoe klein je balkon ook is: er is altijd plek voor een loungeset. Nu denk je misschien gelijk aan een grote loungeset voor zes personen. Maar wist je al dat er ook super stijlvolle loungesets zijn voor twee personen. Naast dat een loungeset voor ultiem comfort zorgt, ziet het er ook nog eens heel stylish uit. Een andere optie is om een charmant, klein bistrosetje op je balkon te zetten. Zo’n set neemt weinig ruimte in beslag, is makkelijk op te bergen en is ook nog eens heel schattig!

Ontspannende details

Heb je ruimte op je balkon om een hangmat op te hangen? Go for it! Als dat niet de definitie van relaxen is, weten wij het ook niet meer. Over hangen gesproken, hangplanten geven ook ontzettend veel sfeer aan je balkon. Door een paar simpele planken te plaatsen kun je allerlei leuke hangplanten kwijt. Zet er nog een paar sfeervolle kaarsen en vazen naast en je hebt creëert een ontspannen Ibiza vibe!

Sfeer in je tuin

Als je een hele tuin tot je beschikking hebt, dan kun je natuurlijk al helemaal los! Die loungeset van zes personen is dan een hartstikke goed idee. Om ook ‘s avonds een gezellig sfeertje te creëren kun je een vuurplaats maken. Plaats ook nog wat sfeerverlichting in je tuin en je wilt je tuin eigenlijk nooit meer verlaten!

Relaxen in je tuinpaviljoen

Wat ook voor ontzettend veel sfeer en ontspanning zorgt is om een tuinpaviljoen te plaatsen. Ze zijn er in alle soorten en maten, maar één ding is zeker: het zorgt altijd voor sfeer. Niets is zo lekker om onder een gezellig afdakje een goed boek te lezen. Je hebt ook varianten met een uitschuifbaar dak. Hier kun je bijvoorbeeld heerlijke ligbedden onder zetten en zodra het zonnetje schijnt, schuif je het dak gewoon open. Als het te warm wordt, kun je het juist weer dicht doen. Do we need to say more?

Gerelateerde artikelen