Zo maak je een telefoonhoesje het beste schoon!

Je wast je handen de hele dag door. Ontsmetten hoort hier ook bij. Maar ondanks dat je je handen de hele dag door wast en ontsmet trekken je handen veel bacteriën aan gedurende de dag. Dit zorgt er ook voor dat de bacteriën die je meedraagt op je telefoon en op je telefoonhoesje terecht komen. Dit is niet gevaarlijk, maar toch is het hygiënisch dat je zo nu en dan je telefoon en je telefoonhoesje schoonmaakt. Heb je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy A72 hoesje? Als je je hoesje regelmatig schoonmaakt, zorgt dit er ook voor dat je hoesje langer meegaat en natuurlijk langer mooi blijft. Er zijn tal van manieren om je telefoonhoesje schoon te maken. Hieronder leggen we uit hoe je een hoesje het beste kunt schoonmaken.

Het schoonmaken van je softcase hoesje

Een softcase telefoonhoesje is gemakkelijk schoon te maken. Het enige wat je hoeft te doen is een reinigingsdoekje te pakken, deze vochtig te maken en over je hoesje vegen. Dit zorgt ervoor dat je telefoonhoesje weer zo goed als nieuw is. Softcase hoesjes zijn van plastic gemaakt, hierdoor kun je je hoesje ook wassen in de wasmachine.

Het schoonmaken van je hardcase hoesje

Een hardcase telefoonhoesje kun je schoonmaken met een natte doek. Veeg de natte doek grondig over je hoesje en verwijder zo het meeste vuil. Je kunt dit ook bereiken met een droge doek of met een lichte vochtige doek. Zo glimt jouw hardcase hoesje binnen mum van tijd.

Het schoonmaken van je bookcase

Bookcases zijn vaak gemaakt van het materiaal leer. Hier zul je dus iets meer energie en tijd in moeten steken om je hoesje weer schoon te krijgen. Gebruik als eerste stap een nat doekje. Ga met dit natte doekje over je hoesje en veeg het merendeel van het stof wat op je hoesje zit eraf. Poets je hoesje daarna op met een beetje schoenpoets en je hoesje ziet er weer net zo uit als toen je hem voor het eerst kocht. Je kunt ook op deze manier je insteekhoesje schoonmaken.

Het schoonmaken van je houten hoesje

Houten hoesjes zie je minder vaak dan een bookcase of een softcase. Maar ze bestaan wel. Het voordeel aan deze houten hoesjes is dat het vuil zich minder snel verzamelt. Omdat de houten hoesjes van een hoge kwaliteit zijn is het enige wat je hoeft te doen je hoesje met een vochtige reinigingsdoek te verontreinigen. Zo verwijder je snel en makkelijk het vuil en stof. Zorg ervoor dat je je houten hoesje polijst na het schoonmaakproces. Doe dit met een goede houtverzorging en hij ziet er weer uit als nieuw!

Dit zijn de beste manieren om je telefoonhoesje schoon te maken. Ongeacht welk telefoonhoesje je hebt, pas deze technieken toe en je telefoonhoesje is weer brandschoon.

Gerelateerde artikelen