4 ideeën voor relatiegeschenken per post op een rij

Hoe tof is het om een verrassing te ontvangen via de post? Het is alsof je een cadeautje uitpakt op pakjesavond. Wat zit erin? Van wie is het? Het is altijd een verrassing, want je weet meestal niet waarvoor je het pakketje hebt gekregen. Wil je jouw personeel of je relaties ook op zo’n manier verrassen? Hier zijn een 4 goede ideeën voor unieke relatiegeschenken per post!

Een lekker taartje

Een fantastisch taartje door de brievenbus, wie wil dat nou niet? Jouw collega’s en klanten zullen bijzonder verrast zijn met dit heerlijke geschenk. Wat helemaal leuk is aan dit geschenk, is dat er voor elk seizoen of gelegenheid een ander, bijpassend taartje is. Daarnaast kan je natuurlijk een kaartje toevoegen aan het pakketje. Zo worden jouw collega’s extra in het zonnetje gezet.

Brievenbus thee

Je kan verse thee in een kokertje stoppen, daarbij kan je een thee-infuser toevoegen. Stop een smaakje dat jij lekker vindt in een kokertje, voeg een leuk kaartje toe en laat de ontvanger genieten van een paar heerlijke kopjes thee. Thee staat voor gezelligheid en gastvrijheid. Dat kan de ontvanger niet anders dan een blij gevoel geven. Geef het geschenk aan één van je bedrijfsrelaties, dan is het leuk om het pakketje te ontwerpen in de huisstijl van jouw bedrijf.

Een chique brievenbusblik met Merci chocolade

Een chique brievenblik met heerlijke Merci chocolade is een super tof cadeautje dat iedereen lekker vindt. Wil je je personeel bedanken voor hun harde werk? Of je relaties voor de fijne samenwerking en communicatie? Dan is dit het perfecte cadeautje. De chocolade van Merci kun je personaliseren naar eigen ontwerp. Het is supertof om jouw bedrijfslogo op het doosje te zetten. De chocolade van Merci staat natuurlijk in het teken van dankbaarheid. Dus wil je je dankbaarheid tonen, ga dan voor dit luxe geschenk.

Kweekreep eetbare bloemen

Een kweekreep, wat is dat? Een reep met vruchtbare grond waar je zaadjes van eetbare bloemen in stopt. Deze ontkiemen na circa 12 dagen.

Met deze greengifts kweken de ontvangers zelf een smakelijk boeket van eetbare bloemen. Een culinair hoogstandje op het bureau. De kweekreep is namelijk een complete kweekset. Een groen origineel geschenk. Omdat het kweeksetje de vorm heeft van een brievenbuspakketje, past het perfect door de brievenbus.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Het is soms lastig om te bedenken wat je personeel of klanten leuk vinden. Het is leuk als het origineel is, maar het is nog leuker als de ontvanger er echt iets aan heeft. Daarom is het goed om altijd op de hoogte te zijn van de interesses van je personeel. Houden ze veel van lezen? Denk dan aan een boekenbon of een tijdschrift. Houden ze van lekker eten? Geef dan een etentje cadeau in de vorm van een bon. Meestal liggen de ideeën voor het oprapen!

Gerelateerde artikelen