Upgrade je tuin naar een nieuw niveau met een douglas design loungebank

design loungebank van douglas

Al een flinke tijd op zoek naar een manier om jouw tuin een nieuwe aanblik te geven? Ben je op zoek naar iets degelijks wat naast een goed design ook duurzaam is en lang meegaat? Twijfel dan niet langer en ga eens op bezoek bij de online webwinkel van Houtkwadraat. Zij maken prachtige design loungebanken van douglas hout op maat, je ervan verzekerend dat de keuze die je maakt voor nieuw tuinmeubilair er eentje is waar je nooit spijt van zult gaan krijgen.

Na een lente lang knutselen en tuinieren heb je eindelijk je achtertuin weer op orde. De struiken zijn gesnoeid, de bollen zijn gepland en de bomen zijn ontdaan van dode takken. Je hebt een nieuw pad aangelegd met oude kinderkoppen dat je leidt naar je nieuwe trots: een verhoging met vuurkorf dat je uit laat kijken over de weidse velden en waar de zon iedere avond achter de horizon verdwijnt.

douglas design loungebanken

Je nieuwe douglas design loungebank is als de parel op de kroon van je nieuwe tuin

Natuurlijk kan zo’n geweldig initiatief alleen maar bekroond worden met het juiste tuinmeubilair. Je bent hier al geruime tijd naar op zoek totdat je de aanbeveling krijgt om de website van houtkwadraat te bezoeken. Hier kom je prachtig loungebanken van douglas hout tegen die speciaal op maat gemaakt worden.

De speciale persoonlijke service die aansluit op jouw wensen is een pluspunt waarmee Houtkwadraat zich onderscheidt van andere meubelleveranciers. Iedere design loungebank van douglas wordt special op maat gemaakt. Je kunt op de website van Houtkwadraat aangeven welke maten voor jou het beste uitkomen en wat voor vorm jij je douglas loungebank wilt geven. Kies je voor een hoek of juist een recht formaat, wil je je design loungebank van douglas hout met of zonder hocker of kies je graag een bijpassende stoel erbij? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt jouw douglas loungebank passend in elkaar laten zetten.

douglas design loungebank

Bepaal zelf de grootte van je design loungebank

Je kunt onder meer een keuze maken uit een lengte van twee, drie of vier meter. Op deze manier kun je tot een goed besluit komen over hoe groot je jouw design loungebank van douglas hout wilt bestellen. Ook het stalen onderstel van de douglas loungebank kan een specifieke kleur krijgen, afhankelijk van jouw wensen. Het staal krijgt een poedercoating, waardoor de duurzaamheid beter wordt. De poedercoating kan in antraciet, zwartgrijs, signaalzwart of gitzwart gerealiseerd worden, afhankelijk van welke kleur het beste bij je past. Het tuinmeubilair wordt daarnaast gefabriceerd met een zithoogte van 35 cm, een rugleuning hoote van 49 cm en een zitdiepte van 65 cm.

Geen houten billen met speciaal ontworpen kussens

Natuurlijk had jij ook al bedacht dat je aan die stevige houten balken toch een flink stel houten billen overhoudt. Maar vrees niet, dat valt natuurlijk te verhelpen met de speciale loungekussens die je bij jouw nieuwe design loungebanken van douglas hout kunt bestellen. De speciaal voor houtkwadraat ontworpen kussens voor de loungebanken zijn duurzame kwaliteitsproducten. De afneembare kussenhoezen zijn gemaakt van Ten Cate Campshield, zodat je er verzekerd van bent dat je een kwaliteitsproduct voor je loungebank hebt gekocht. De sluiting is voorzien van een gemakkelijke drukknop, zodat je niet langer problemen zult hebben met vervelende ritsen. De vulling van de zitkussens bestaat uit een mix van polyethervlokken, latexsticks en Comforel. De vulling van de rugkussens bestaat uit gesiliconiseerde holle vezels, zodat je ook daar kunt genieten van extra comfort en er zeker van kunt zijn dat je de houten billen kunt vermijden.

Houtkwadraat produceert alle meubelen in eigen atelier met het duurzame douglas hout. Deze soort hout is afkomstig van de westkust van de Verenigde Staten en staat bekend om zijn uitstekende toepassingsmogelijkheden voor buitenmeubilair. Tuimeubels vervaardigd van douglas hout gaan jaren mee en het hout is een stuk duurzamer dan bijvoorbeeld vuurhout. Het voornaamste verschil is dat de houtkern van douglas hout meer harsen bevat, waardoor het hout een betere kwaliteit garandeert. Douglas hout heeft een duurzaamheidsklaase 3. Bij normaal onderhoud gaat dit zeker tien tot vijftien jaar mee. De verschillende design loungebanken van Douglas zijn bestand tegen weer en wind.

Nadat je een keuze hebt gemaakt is de levertijd van je exclusieve nieuwe douglas loungebank maximaal zes weken. In heel Nederland (met uitzondering van de eilanden) wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Mocht je via de website niet uitkomen over wat je wilt, dan kan Houtkwadraat in overleg met je een uniek ontwerp voor je loungehoek maken.

Gerelateerde artikelen