Deze telefoonhoesjes van Casimoda wil je hebben

Ben je dol op alles wat met fashion te maken heeft en mag jouw telefoon in een hip jasje gehuld worden? Dan kun je met een gerust modehartje shoppen in de webshop van Casimoda. Deze webwinkel is in 2013 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in kwalitatieve hoesjes met stijlvolle designs. Inmiddels hebben al duizenden klanten een telefoonhoesje voor hun smartphone gekocht en kunnen ze vertrouwen op een loyale klantenkring. In dit artikel delen we de populairste trends van dit moment op het gebied van smartphonehoesjes.

Een hoesje beschermt jouw telefoon

Laten we even beginnen bij de meest belangrijke reden om een telefoonhoesje aan te schaffen. Een hoesje beschermt jouw smartphone tegen alledaagse schade, zoals stoot- en valschade. En dat is belangrijk, want de kosten van een bezoekje aan een reparatiecentrum nadat jouw telefoon in stukjes is gevallen, kan aardig in de papieren lopen. Dat wil je graag voorkomen. De kosten van een telefoonhoesje wegen dus bij lange na niet op tegen de denkbare voordelen.

Marmer, marmer en nog meer marmer

Wie denkt dat marmer alleen kan terugkomen in vloeren of op tegelwerk in de badkamer heeft het mis. De marmertrend beperkt zich al lang niet meer tot alleen het interieurlandschap, want dit printje past vrijwel altijd en overal. Bij Casimoda vind je daarom een ruim aanbod trendy marble cases voor verschillende toestellen. Denk overigens niet alleen aan hoesjes voor de populaire Apple en Samsung high-end smartphones. Ook telefoon hoesjes voor de mid-range en budgetvriendelijke toestellen worden ruimschoots vertegenwoordigd. Dat betekent dat je ook kunt slagen voor een Samsung Galaxy A72 hoesje bijvoorbeeld.

Abstracte prints doen het altijd goed

Waar we abstracte prints steeds vaker in de vorm van kunstwerken aan de muur tegenkomen, heeft Casimoda deze trend doorgevoerd in hun collectie telefoonhoesjes. Zo wordt jouw telefoon in één klap ook direct een hoogstaand kunstwerkje, cool he!

Say my name: personaliseer een hoesje

Gepersonaliseerde producten worden steeds populairder, want we willen niet allemaal hetzelfde product gebruiken met hetzelfde uiterlijk. Zo is het bij Louis Vuitton bijvoorbeeld mogelijk om je shopper of handtas met monogram te personaliseren, en kun je bij Nike je eigen sneakers maken. Bij Casimoda kun je in een handomdraai een hoesje ontwerpen, en je hoeft niet eens lang te wachten op de levering. Als je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Oh, en het kost bijna niks. Voor slechts twee tientjes kun je al een uniek product ontwerpen, dus de kans dat je meerdere hoesjes in je winkelmandje klikt wordt zo wel heel verleidelijk!

Gerelateerde artikelen