Tips voor koukleumen!

Ben jij ook een echte bibberkip of koukleum in hart en nieren? Dan weet je als geen ander hoe vervelend het is om het koud te hebben. Wanneer andere zonder jas aan buiten zijn, kun jij nog altijd bibberen onder een dik vest. Er zijn verschillende aandoeningen waardoor iemand het sneller koud kan krijgen, maar veelal is dit gewoon een persoonlijk trekje. Wil je weten hoe je als koukleum warmer door het leven kunt gaan? Lees dan gauw de volgende tips voor koukleumen.

Een warme kruik

Een kruid gevuld met warm water is dé gadget waar een koukleum niet zonder kan. Deze warme kruik kun je voor het slapengaan al in bed leggen om je bed op te warmen, of je kunt deze gewoon vasthouden in huis voor extra warmte. Wil je snel van jouw koude gevoel af? Dan is deze externe warmtebron dé truc.

Een goede zomerjas

Het maakt niet uit of het zomerse temperaturen zijn, een koukleum kan het zelfs in de zomer nog koud hebben. Het is daarom belangrijk om altijd een goede zomerjas bij de hand te hebben. Ga de deur niet uit, zonder jouw zomerjas mee te nemen. Gelukkig hoef je je niet te schamen voor jouw kouwelijke gevoel in de zomer, want er zijn altijd leuke zomerjassen trends. Kies bijvoorbeeld voor een stevig jasje van jeansstof of een hippe trenchcoat. Je ziet er gelijk een stuk stijlvoller uit met een hippe zomerjas.

Sloffen in huis

Koude voeten kunnen ervoor zorgen dat je het algeheel koud krijgt. Wanneer je woont in een woning met koude vloeren, kan dit bijzonder onaangenaam zijn. Zorg daarom voor een paar warme sloffen in huis. Je kunt bij aankomst thuis dan jouw schoenen uittrekken en direct jouw warme sloffen erbij pakken.

Laagjes kleding

Om te voorkomen dat je het onbehaaglijk koud krijgt, is het verstandig om jouw outfit goed op te bouwen. Wanneer je jouw outfit opbouwt in laagjes, voorkom je een koud gevoel. Draag bijvoorbeeld altijd een hemdje onder jouw shirts voor extra warmte. Met een vest of trui kun je je nog warmer aankleden.

Koukleumen weten als geen ander hoe vervelend het is om het koud te hebben. Wanneer je gebruik maakt van bovenstaande tips, kun je heel wat kou voorkomen. Een warme outfit, een paar fijne sloffen of een goede zomerjas kunnen ervoor zorgen dat jij het nooit meer koud hoeft te hebben.

Gerelateerde artikelen